"bazı insanlar doğru ailede doğacak kadar şanslılar. diğerleri kendi kaderlerini çizmek durumunda." -game of thrones

13 Reasons Why tartışma forumu

yeni konu aç 2. sezon

Bir 2. sezon olması muhtemel. Bu belirtildi. Ama Jay Asher kitabın ikincisini hiç yazmadığı için yeni bir sezon olsa da çıkması çok uzun sürer. Ve dizinin son bölümünü izlediğimizde gerçekten de dizinin sona geldiğini anlıyoruz. 2. sezon olsa karakterlerin daha sonra neler yaşadığını özellikle Bryce'a ne olacağını bilsek gerçekten iyi olurdu ve herkes mutlu olurdu yani bilemedim ama olmayacak gibi duruyor. Zaten dizi en başında mini seri olarak planlandığı için bir başka sezon olacağını ben açıkçası düşünmüyorum. Keşke olsa ama neyse neler olacağını zaman gösterecek. Yeni sezon olsun olmasın dizi gerçekten hayatımıza çok şey kattı bence. Şimdi kitabını okumayan biri olarak kitabını okuyacağım. Dizisi böyleyse kitabını düşünemiyorum. Bence siz de henüz okumadıysanız okuyun :)

http://www.j-14.com/posts/13-reasons-why-cast-talks-season-2-130112/photos/13reasons-245997

Dizi sona gelmedi kardes dizi devam edecek kesin. Zaten Jay Asher dediki ben 2. kitabi yazmayip orasini acik biraktim dizinin 2. Sezonunu da artik bakalim nasil yapacaklar diye..

konuya abone kullanıcılar 1

Yukarı Çık