"Sol elinle taş tutarken, sağ elinle tokalaş." - Frank Underwood

13 Reasons Why tartışma forumu

yeni konu aç 2.sezon gelmeli

Bence 2.sezon kesinlikle gelmeli çünkü çok soru işareti var. Mesela Alex öldü mü? Bryce hapise girdi mi? Tyler Alex'i vurdu mu? Ayrıca ilk sezonda Tyler'a çok haksızlık etmişlerdi. Çocuk yanlarına geldiğinde falan aralarına almamışlardı onun için Tyler'ı seviyorum ben. Neyse bence kesinlikle 2.sezon gelmeli. Justin'e ne olduğunu falan merak ediyorum.

Böyle bitirmeleri en güzeli oldu. Dediğin şeyleri yapsalar artık dizinin tadı kalmaz yani gereksiz olur o yüzden böyle bitsin gereksiz uzatmaya gerek yok.

eğer ikinci sezon gelirse bu yapımcıların para getiren bir işi devam ettirmelerinden başka bir şey olmaz. yani dizi yazarın yazdığı gibi bitmeli. akılda kalan sorularsa yazar tarafından cevaplandırılmalı. yazar da şu ana kadar açıklama yaptı mı yapmadı mı bilmiyorum ama dizi olması gereken yerde bitti. umarım para kazanmak için ikinci sezon falan yapılmaz ve umarım yazar da ikinci bir kitap falan düşünmüyordur.

2. sezon onay aldı diye biliyorum gelicek yani

Selena daha açıklanması gereken çok hikaye var, düşünüyoruz demişti en son. Ve tüm oyuncular ikinci bir sezon istiyormuş, bunun için uğraşıyorlarmış.

Diziyi izlerken inşallah ikinci sezon gelmez zirvede bırakıtlar diye düşünüyordum. Çünkü çok kaliteli yapımlar genelde fazla bölüm çıkartmak için dizinin tadını bozuyor.Ama son bölümde tahmin ettiğimiz gibi her şeyin açığa kavuşacağı 13 kişinin akıbetinin ne olacağını göreceğimizi düşünüyorduk ama bunlar olmadı. O nedenle 2. sezonun kesinlikle gelmesi gerekir.Veya 1 bölümlük hayatlarına nasıl devam ettiklerini gösteren bir şey çekmeleri lazım olduğunu düşünüyorum.(Bu arada diziyi en sevdiğim dizler sıralamasında 1. dereceye koydum)

konuya abone kullanıcılar 5

Yukarı Çık