"insanları takmamayı öğrenebilirsen daha mutlu olursun." -dexter

13 Reasons Why tartışma forumu

yeni konu aç Dizideki hata

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

hatırlarsanız tony ve clay dağa çıkarken tony clay e hiç cinayet yeri gördünmü die sormuştu ve clay de hayır cevabını vrmişti 1x10 bölümünde ise jeff in kaza yaptığı zaman da ilk clay gelmişti die hatırlıyorum hataa jeff in ailesine öyle demişti

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Cinayet yeriyle kaza yeri aynı değildir. He onların hatası olduğu için cinayet olarak düşünebilirsin ama mantıksız olur. Hata, hata değil anlıyacağın

cahil kardeşm

Clay'in tanıklık ettiği yer cinayet yeri olsa bile, o sırada Tony sorduğunda onunla paylaşmak istemediği için söylememiş olabilir.

bu ne aqqq jmrdjnundxjdndxundxu

birşey öğrenmek için sormak cahillikse evet ozaman cahilliğimi kabul ediyorum insanlar yanlış şeyler düşünebilir ki illaki herkesin cahil olduğu konular vardır mutlkaka . Bnm anlamadığım konuyla ilgli küfür yazmak ne alaka tmm herkes istediği kadar yazabilir ama konuyla alakasız saçma sapan yorumlar...

şu hakaret edenlerin hepsini şikayet et bende edicem banlansınlar

hayır cesetten bahsediyordu. kıza boşuna yüklenmiyo haklı cinayet yerinden sonra ondan da bahsediyo

Dizi kötü demiyorum bu yüzden kimse alınmasın lütfen ama bence aşırı güzel bir dizi değildi
karakter gelişmeleri güzeldi ama neden bu kadar sevildiğini anlamadım
Buna benzer ama daha güzel bir dizi izlemek istiyorsan SKAM ı deneyin zaten dizilabde var ve garanti ederim pişman olmazsınız
Bana göre 13RW den çok daha güzeldi ve günümüz sorunlarıyla ilgili önemli dersler de veriyor

konuya abone kullanıcılar 8

Yukarı Çık