"+ben burada gizli oda falan göremedim. -bu yüzden gizli oda deniliyor zaten." -supernatural

13 Reasons Why tartışma forumu

Tüm Forumlar > 13 Reasons Why > montgomery de la cruz

yeni konu aç montgomery de la cruz

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

beyler bence montgomery'nin bu kadar acımasız ve kabadayı olmasının nedeni babasının onu sürekli dövmesi.bazende babası yüzünden dışarda falan kalıyor inşallah 3.sezonda montgomery daha fazla gözükür.Herkese kötü şeyler yapmasada karakteri merak ediyorum

Onun var ya ben......... Ki zaten kötü yetişmiş şiddete eğilimli çok belli. ama yine de tam bir şerefsiz. Gözükür bence de ama ne anlatırlar acaba tam anlayamıyoruz.

hapislerde sürünsün inş

Yaşadıklarının iç yüzünü görmeyi isterim

montgomry delakruz? neh

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Bugün 2. sezon finalini izledim. Aile içinde ne yaşamışsa yaşamış olsun, sezon finalinde yaptığı şey gerçekten iğrenç bir şeydi ve kimse böyle bir şeyi hak etmez. Keşke Tyler o silahla gidip işini bitirseydi.

keşke tyler işini bitirse miydi!?!?!? abi nolursa olsun hiçbir şekilde öldürmesi doğru olmaz. montgomery zaten manyağın teki, ailevi sorunlarını aşırı şiddet eğilimiyle dışarı vuruyor. tyler'ın da içinde inceden bir psycho olduğu ortada. çocuk oraya montgomery'yi öldürmeye gitse sadece onla mı kalırdı. her ne olursa olsun şiddetin teşvik edilmemesini düşünüyorum

konuya abone kullanıcılar 6

Yukarı Çık