"ölüm hepimizin kapısını çalacak. bir daha kafamı bozarsan, senin kapını erken çalar." -spartacus

13 Reasons Why tartışma forumu

Tüm Forumlar > 13 Reasons Why > sizce Hannah Bakersız bir 2. sezon nasıl olur

yeni konu aç sizce Hannah Bakersız bir 2. sezon nasıl olur

yani burda ben de birçok kişi Hannah Baker üzerinden giden hikaye sayesinde takip ediyorduk kendimizi Hannah yerine koyuyorduk bazı zamanlar öyle yorumluyorduk dizi tek sezonda bitmelimiydi yoksa devam kararı doğru mu?

Dizi reyting için devam edecek benim için tek sezonluk bi diziydi.Uzatıp da vakit kaybetmenin bi anlamı yok bence ama ön yargıma rağmen 2.sezonun bir bölümünü izleyebilirim

Bence yine Hanna'dan flashback'ler olacaktır ama daha az. İlk sezonu yarım gibi birçok açıklanmayan soru var ama 2 sezon ideal. 3.ye gerek yok.

dizi ile kitap arasında çok büyük bir fark var. ben kitabı ilk alıp okuduğumda ortalıkta 13 reasons why dizisi ile ilgili hiçbir açıklama yoktu. sadece ortalıkta çok eskiden kalma selena'nın tweeti üzerine selena gomez filmde hannah rolünde oynayacak diye bir söylenti vardı. kitaptaki gibi olur biter diye düşünmüştüm ama daha sonra selena karakteri oynamak yerine prodüktör olacağını ve dizisi çekileceğini söylediğinde çok sevindim çünkü sürekli devam eden bir şey olmasını istiyordum. kitabı okuduğum için diziyi izlerken de ister istemez aynı şeylerin olmasını bekledim. başta da dediğim gibi bir çok değişiklik vardı, en büyük değişiklik de dizinin finalinde yaşanan şeylerdi. kitaba göre devam etseydi açıkçası devam etmese de olurdu ama dizide yaşanan farklı olaylar insanların aklında bir çok soru işareti bıraktı o yüzden 2. sezon olması bence çok önemli bir olay. yakın bir tarihte youtube'da 13RW 2.sezon konusu sızdırıldı diye bir video izlemiştim açıkçası eğer orada söylenenler doğruysa pek içime sinmeyen şeyler var. 2018 mart ayı civarı 2. sezon gelir diye tahmin ediyorum. 3. sezona kadar uzatırlar mı bilmem ama umarım mükemmel başlayıp son sezon battı başlığı altında olan bir dizi olmaz.

yine hannah baker üzerinden gidecek çoğunlukla ama bence çokta bir yokluğunu hissetmem ben

hannah üzerinden gitmeyecğini nerden biliyorsunuz

https://twitter.com/Turkey13RW/status/890523892548292608 evet arkadaşlar Hannah 2. sezonda da olucak çekimlerde gözükmüş...

Eğer kitap ve dizi arasında farklılıklar varsa 1. sezon Hannah intihar etseydi olacakları göstermiş de olabilirler(youTube da bir videoda görmüştüm alıntıdır.)

https://twitter.com/Turkey13RW/status/890527863425859584 waw

Hannah Bakersiz 2.sezon nedir? 2.Sezonda yine flashback olarak olacak. Yani, nedir derken demek istediğim ilk sezonun başından beri ölüydü. Hep flashback olarak gördük.

Belki başka hikayeler de olabilir. Gerçi başka hikayeleri izleyicilerin psikolojisi kaldırır mı onu pek bilemem ilk sezondan bile çamur atanlar var.

konuya abone kullanıcılar 12

Yukarı Çık