"insanlık fazla büyütülüyor." -house m.d.

13 Reasons Why tartışma forumu

yeni konu aç Table No. 21

Merhabalar,

Bunu buraya yazmak ne kadar doğru bilmiyorum, spoiler vermek de istemiyorum ama bu diziyi izlerken ilk bölümden beri yıllar önce izlediğim bir filmi hatırlatıyor o da ''Table No. 21''
Bilmiyorum çok etkilenip, çok sevmiştim ciddi anlamda çarpıcı bir film. Herkes izlemeli diye düşünüyorum. Öğretici ve çarpıcı, heyecanı kaçsın istemiyorum ama benzer bir hikaye olduğunu düşünüyorum. Öneri olarak yazmak istedim, elbette konu benzerliğini söylediğim için o merak daha bilindik olacak ve diğer bilmeyenlerin izlediği gibi yani benim gibi etkilenmeyeceksiniz filmden ama bunu kesinlikle öneriyorum ne olursa olsun. Bana göre her genç izlemeli.

Söylemeliyim ki bir Hint filmi, Bollywood tarzını sevmiyorsanız başlangıcı pek hoşunuza gitmeyecek ama kısa süre sonra o tarzdan tamamiyle sıyrılacak o yüzden erken pes etmeyin ve izlemeyi sürdürün.

İzlemenizi ciddi anlamda öneriyorum, iyi seyirler.

kesinlikle arkadaşa katılıyorum başları sıkıcı gelebilir hatta bende başını açıp 20.dakikasında sıkılıp kapatmıştım sonra bi şekilde tekrar açıp izledim ve ciddi anlamda çok etkilendim. size şiddetle tavsiye ediyorum

Sevdiğim tek hint filmiydi.

konuya abone kullanıcılar 2

Yukarı Çık