"eğer iki yüzlü olacaksan en azından birini sevimli yap." -marilyn monroe

A Series of Unfortunate Events tartışma forumu

Tüm Forumlar > A Series of Unfortunate Events > Filmini mi tercih edersiniz yoksa diziyi mi?

yeni konu aç Filmini mi tercih edersiniz yoksa diziyi mi?

2004 yapımı filmini defalarca izlemiş ve aşık biri olarak sizin fikirlerinizi merak ettim.-keşke kitapları da okuyabilseydim-Belki bazılarınız izlememiş olabilir.Kesinlikle tavsiye ediyorum. Çocukların oyunculukları falan filmde kesinlikle çok daha iyi bence.Ama bunların yaşı daha küçük sanırım ve ilk çalışmaları olabilir bilmiyorum.Haksızlık yapmak istemem.Onlar da çok sevimli.Ama filmdeki oyuncular çok kaliteliler.Umarım dizi de aynı kalitede olur.Ayrıca söylemeden geçemeyeceğim Kont Olaf'ı Jim Carrey'den başkası oynayamaz herhalde diyordum ama Neil Patrick şahane uymuş. Çook çok uzun zamandır dziyi bekliyordum,gün sayıyordum ve sonunda karşımda. Siz ne düşünüyorsunuz?

Kitaplarını tercih ederim.

kitaplarını okumuş biri olarak filmini izleyince hayal kırıklığına uğramıştım. dizisine şimdi başladım yalnızca ilk bölümü izledim ama şimdiden kitapları daha iyi yansıtmayı başardığına inanıyorum. izlerken aklıma orijinalinden cümleler geliyor mutlu oluyorum. ki okuyalı yıllar oldu.

filmin senaristi kitabı çekici detaylarıyla yansıtamamış, dizi kesinlikle daha iyi

filmin en güzel yani jim carrey ama ben de dizi diyorum çünkü daha da derinleştirmişler, kitapta olmayan şeyler de var ve sanırım yazar da senaristlerle işbirliği içinde.

Diziler çoğunlukla daha iyidir zaten, ASOUE için de öyle olmuş. Kitapları okumuş ve filmleri izlemiş biri olarak kesinlikle dizisi iyi. Daha fazla detay var ve kitaba bağlı kalmaya karşı olan düşkünlük gerçekten filmden daha iyi. Ama filmi de izleyin bence.

konuya abone kullanıcılar 5

Yukarı Çık