"mutlu mu olmak istiyorsun? kimseden bir şey bekleme." -bob marley

Agents of S.H.I.E.L.D. tartışma forumu

Tüm Forumlar > Agents of S.H.I.E.L.D. > 5.Sezon Final mi Olacak?

yeni konu aç 5.Sezon Final mi Olacak?

5. sezon final olacak deniliyor doğru mu bu?

Infinity War yaklaşıyor...yaaanniiii... olasılık yüksek.

Infinity War la alakası yok. ABC yayınlanacak diğer dizi inhumans yer açmak için olabilir. Ayrıca reytingleri çok iyi değil ama halen bir açıklama gelmedi. Umarım iptal olmaz. Dizi çünkü çok güzel bir dizi.

https://www.youtube.com/watch?v=IjvGe6zgSsQ fragmanda sezon finali diyor.

inhumans tan önce bir mini sezon yapıp bitireceklerini duymuştum belki belli karakterler aos tan inhumans a geçer.

Geçmez.Çünkü royal family anlatıcak ama fragman da season finale diye duydum

Inhumans'ın her sezonu 8 bölüm olacak yani Agent Carter gibi. Agents of Shield'ın yanında devam eder, arada göndermeler karakter gözükmeleri olur iki dizi arasında ama Agents of Shield'ı bitirmeleri için bir sebep yok. Aksine devam etmeliler, çünkü son zamanlarda dizi gayet popüler oldu, üstelik doğru düzgün reklam yapmadan. Senaryo, karakterler hepsi muhteşem zaten.

Instgram da gördüm bir sayfa da o nereden gördü bilmiyorum ama 5 sezon var. Zaten fragmanlarda season finale diyorlar. Yani agents of shield devam edecek.

5.sezon var arkadaşlar açıkladılar

5. sezon var ve muhtemelen son olmaz çünkü Agents of Shield ı bi altyapı olarak görüyolar yeni dizilere yol açabilir diye ne kadar ekranlarda tutabilirlerse tutucaklar

Son zamanlarda filmleri aratmayacak senaryolarla ilerlediler, bitirmeleri için hiçbir sebep yok

konuya abone kullanıcılar 7

Yukarı Çık