"bence sadece aptal insanların iyi ilişkileri var." -supernatural

Agents of S.H.I.E.L.D. tartışma forumu

Tüm Forumlar > Agents of S.H.I.E.L.D. > Avengers ve Agents of shield

yeni konu aç Avengers ve Agents of shield

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Merhaba benim kafamı kurcalayan şey Avengers'ta buradaki kahramanlarımızdan hiç bahsedilmemesi, Tamam Coulson arada bir yerlerde gözüktü önceden ama neden bi Quake'ten bahsetmiyorlar yani. End Game'deki savaş sahnesinde bizim ekibimizden birilerini görmeyi de çok bekledim ama kimse yoktu. Bu durum beni çok üzüyor. Bunun sebebini bilen var mı?

Aynen katılıyorum. Hani bi defenders olsun, punisher olsun veya agents of shield olsun, bunların hiçbirine filmlerde değinilmedi ama dizilerde, mesela daredevilda newyork savaşına ve avengersa değinildi. hatta nick fury bazı aos bölümlerinde görüldü.

benim de Endgame boyunca beklediğim şeylerden biriydi o. belki bu ekiptekilere sıra gelememiştir bilemiyorum çünkü coulson bile çok çok kısa süre bir anlığına göründü. ama şimdi 6. sezonda onların Avengers'dan bahsetmelerini umuyorum. yani o kadar şey oldu. bizimkiler de yerinde durmuyorlar gelecekten geleceğe atllıyorlar uzayın derinlikleri falan sezon finalinden sonra koptum zaten iyice ben çok zaman geçti. toparlayacağız inşallah

Bilgim yok sadece kişisel yorum yapacağım.
Inhumans ile ilgili bir proje vardı bir ara ancak söylentiden öteye geçmedi sanırım. MCU ile bir paralellik bekliyor insan ve sonunda hayal kırıklığına uğruyor. Gittikçe saçmalayan bir senaryosu var bu dizinin. O yüzden çok da üstüne düşmeden izleyip geçmek lazım. Hani sırf izlemiş olmak için izlemek gibi.

aslında gittikçe saçmalamayan değil de biten bir senaryosu var bence dizinin. hatta bitmiş bile zorla çekilmiş gibi son sezonlar. artık bir finale bağlıyorlar işte. sırf izlemiş olmak için izlemek de doğru değil gibi. zaman kaybı olur. ama düşününce, SHIELD olarak Avengers'la da birleştirince sonunu görmek, bilmek istiyor insan. Avengers'ın oluşmasını sebebi en başta Shield'di. Onun sayesinde oldular. tamam belki bu ekip değil, nick fury ama bilemiyorum ya. toparlayamadım :)

Beni çok üzüyor, gerçekten ben de dizideki senaryoların bittiğini düşünüyorum. Ama boş bir dizi yapsalar yine de izlerim. Ama @ovgu123 'ün de dediği gibi Avengers'in oluşmasının sebebi Shield, Coulson o zamanlar küçüktü kendi çapında bir ekip kurdu filan falan ama geçen yıllar içerisinde bu ekip çok büyüdü. Avengersların da bu ekipten hiç haberi yokmuş gibi davrandırıyorlar. Ya avengerslar uzaya çıkmadan bizimkiler zamanda yolculuk yaptılar nelerle karşılaştılar. Onlardan daha çok tecrübeleri var. Çok bilendim ama bu dizideki kahramanlardan hiç bahsetmemelerine.. neyse sakinim :))

Herkes o durumda şikayetçi zaten. Benim bildiğim kadarıyla MCU'nun başında duran adam marvel dizilerini sevmediğini söylemiş. bu sebeple dsiney+'daki marvel dizilerini kendisi kontrol edecekmiş. marvel tv ve marvel studios 2 farklı şey aslında ve araları eskisi gibi iyi değil. end game bağlanmak istiyorlamış 6.sezonda fakat filmde neler olcağını hiç bilmiyorlarmış oyuncular dahi bilmiyormuş bu sebeple kaçınmak zorunda kalmışlar. geçen sezon infinity war'a bağlanmıştı yani o bile yeter bence fazlasına izin vereceklerini de sanmıyorum. hiç yoktan iyidir ne yapalım. umarım bir gun shield ekibini filmlerde görürüz hatta ekibe bile gerek yok sadece daisy'i görsek yeter

Teşekkürler bilgilendirme için :)

konuya abone kullanıcılar 5

Yukarı Çık