"birini seviyorsan onu asla incitmemelisin. asla." -american horror story

Agents of S.H.I.E.L.D. tartışma forumu

Tüm Forumlar > Agents of S.H.I.E.L.D. > dizinin captan america ciwil war'a bağlanışı

yeni konu aç dizinin captan america ciwil war'a bağlanışı

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Oncelikle Fury ve Coulson'un açmasını istemediği kutuyu açacaklar ve görmemesi gereken şeyler görecekler ve kaos yaşanacak Ciwil Warda bunlar anlatılacak ve Captan Amerika ile Iron Man ayrılacak anayasa kahramanların kimliklerini açıklaması gerektiğini söyleyecek Iron Man destekleyecek Captan America desteklemeyecek ve kahramanlar kendi aralarında ayrılacak herşey bu bilgiler yüzünden olacak benim düşüncem bu şekilde. :)

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

vala o kadarını nasıl bağlarlar bilemem direk olarak olarak iron man ve captan americayla ilgili o hikayes hos diziye gelseler tadından yenmez. birde o zaman maria hill shieldim basındaymış sonra iron man geçiyor vs çok olay var belki bir ucundan sezon finalinde tutarlar. bide captan america ölüyormuş sonunda neden böyle bir hikaye yazmıslar anlamadım.

Dizi farkındaysanız 2. sezonu ile birlikte Inhumans'a daha çok önem vermeye başladı. Civil War ve takiben Infinity War'a malzeme yapılacaktır ama ben asıl patlamayı 2018'de gelen Inhumans'a düşünüyorum. Resmen filme temel hazırlanıyor.

captan america ile ilgili filmler bitmeye başladığı için ölebilir artık eski kahramanlara iş düşmeyeceğini düşünmüşlerdir senaristler belkide yani yeni kahramanlar çıkıyor inhumans the defenders gibi git gide genişleyebilirler ve captan america ve diğer yenilmezler ekibi unutabilir belkide

Yok ya hiç sanmıyorum , yenilmezler ekibinin unutulması demek büyük bir hayran kitlesinin kaybedilmesi demek. Bunu göze alamazlar. Captain America için de bir şey yapılır ölürse yine hayran kaybı demek. Bilemiyorum..ilginçleşiyor. Ben asıl Age Of Ultron a nasıl baglanıcak onu merak ediyorum..

Kalipso izlediğin bütün filmler on yıllar öncesinden yazılmış senaryolar insanların düşüncesiyle alakası yok bunların. Çizgi Romanda neyse o. Age of Ultron'u izledikten sonra MARVEL kendi senaryolarını Infinity Gem etrafında döndürmeyi sevdiğini fark ettim bağlayabildikleri her şeyi Infinity Gem'lere bağlıyorlar onun dışında her şey orjinali şeklinde ilerliyor. Infinity Gem olmayacak Civil War da o zaman gayet süper kahramanlar (Veya Age of Ultron'daki gibi ''Enhanced'') işin suyunu çıkartıp insanlara problem olmaya başlayacak. Bütün toplum süper güçlü insanların varlığından rahatsız olacak ve devlette düzeni sağlamak için süper kahramanları kölesi yapmap isteyecek. Iron-Man vs Captain America işte sonrası.

civil war çok ince bir çizgi üzerinde kendilerini üstünmü görüyorlar yoksa sadece fedekarlar olarakmı ?Devlete bağlı olarak bi nevi polis şeklinde çalışmaya başlıcaklardı.Fakat kimliklerinin ifşasıda olucaktı ki hawkey gibiler bunun olmasını istemeyecektir.ikiye ayrılıyorlar ironmanin grubu ve captain americanın grubu.Ironmanin grubu kimliklerini ifşa ederek (zaten kendisi ilkgünden etmişti :) ) Gizli hiçbişeyleri kalmayacaktı (bir insandan daha çok savunma makinesi gibi yaşayacaklardı).fakat captan america ve grubu bunun insan haklarına aykırı olduğunu düşündü..O sırada örümcek adamda ortaya çıkıcak.İlginç olan kısımlardan birisi Hulk'ın hala kayıp olması .Tahminime ve marvelin şuandaki aktif karakterlerine göre oluşacak takımları sıralayım

Bir diğer düşüncede kimlik ifşası çok önemli olmiyacak asıl konu Gemlerin kimde kalıcağı konusu olucak

Kanunsuzlar
Captain America,Hawkeye,Karadul,Sanırsam Skyein anası, Elektrikçi çocuk(ironmana kısa devre yaptıracak) ve diğer inhumanslar

Shield ekibi
Ironman,Spiderman(İlerki günlerde hangi tarafta olucağını şaşıracak),Vision,Warmachine,Kızıl cadı(karadulla yer değişebilir çünkü ikisininde kafası çok karışık olucaktık ama ikisi aynı takımda olmaz bence)Skye

Xmen ve F4 ekipleri olmayacaktr çünkü yeni nesil inhumans ekibi şuan daha ön planda ve F4 yeni filmine daha var tümmen ekip değişiyor ve sanırsam yayın hakları Marvelda olmayacak

Bunları romanın özetini okuduktan sonra yeni ekiple güncelledim böyle bir sonuç çıktı

Black Panther, Ant-Man ve Winter Soldier eksik. Spider-Man ortada kalan kişi olmayacak, eğer Spider-Man, Iron-Man'in tarafında olup kimliğini açığa çıkartırsa toplanamaz bir senaryo olur ortada. Çünkü çizgi romanda Spider-Man kimliğini açığa çıkarttıysa nasıl bunca yıldır kimliği gizli dolaşıyor? Mephisto ile iş birliği yaptı Mary Jane ve kimliği falan bilinmez oldu tekrar ve May Halası ölmüştü tekrar canlandı yani iyice saçma bir senaryo ile temizlediler, film evreninde bunu yapamazlar. Eğer Gem'lerin kimde kalacağı gibi konu olursa bunun sebebi Gem'lere fazla maruz kalan insan Gem'ler tarafından manipüle edilmeye başlıyor yani Gem arzusuyla yanıp tutuşuyor bundan dolayı olabilir.

Dizinin finalinden hemen sonra dizinin incelemesini youtube'da "Ezgi'nin Kanalı"'nda bulabilirsiniz.
Ayrıca Age of Ultron incelemesi de hem spoilerlı hem de spoilersız orada!

Captain America Civil War'da ölmüyor. Benim bildiğim kadarıyla Red Skull onun bedenini istediğinden onu zamanda hapsedecek mermilerle vuruluyor ve öldü olarak gösteriliyor. Infinity War'da Captain tekrardan uyanıyor

konuya abone kullanıcılar 8

Yukarı Çık