"herkes yalnızdır. yalnız doğarsın. yalnız ölürsün." -six feet under

Agents of S.H.I.E.L.D. tartışma forumu

Tüm Forumlar > Agents of S.H.I.E.L.D. > İNFİNİTY WAR SPOİLER ve AVENGERS 4

yeni konu aç İNFİNİTY WAR SPOİLER ve AVENGERS 4

Öncelikle şöyle söyleyim, gelecek sezon bütün karakterler olmuyacak Filmde işlenenler uzun bi süreyi kapsıyor. Dizide bu sezon işlemezler diye düşünüyorum. Ta ki sezon finalinde değinirler bu konuya. Gelecek sezonla ilgili de şöyle bi düşüncem var. Filmde olduğu gibi ekipten de çok ölen daha doğrusu toz olan olacak. Hatırlıcağınız gibi filmin after creditinde Captain Marvel diyordu. Dizinin 6.sezonunda Coulson Captain Marvel'ı bulmaya çalışır gibi geliyor ve dizi direk Avengers 4'ün alt yapısını yaparak filme bağlanır. Siz neler düşünüyorsunuz arkadaşlar?

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

IW SPOILER
.
M
.

.
.
.
.

.
Senaryo coktan yazılmış. Ve senaristler final bölümü gibi yazmış bence son sezon. Fitz simmons evlenmesi, coulson ölecek demeleri,daisy yavaş yavaş shield teslim etmeleri umarım değildir ama bence iw etkisini görsek görsek gelecek sezonda görürüz su an aynı zaman diliminde değiller bence. Coulson cap arayacağını düşünmüyorum çünkü brie larson diziye getiremezler bütçe sıkıntısı ikincisi nick sinyal yollarken coulson orada değildi. Coulson Nick'in yardım çağrısı gönderdiğini bilmiyor. Belki gelecek sezon olursa captain marvel tarihine yakın birkaç anı anlatırken ondan bahseder.

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

bence de bu sezon çok fazla infinity warun içinde olmaz büyük ihtimalle sadece herkesin toz olduğu sahneyi görürüz gelecek sezon captain marvel üzerinden çok rahat avengers 4 e bağlanabilir after credits sahnesinde captain marvel ı ararken coulson yoktu ama captain marvel filminde coulson olacak yani birbirlerini tanıyorlar brie larson çağrıya yanıt verip nickin olmadığını görünce coulsona gidebilir

konuya abone kullanıcılar 2

Yukarı Çık