"kızlar, erkeklerden daha çok kan görür." -game of thrones

Agents of S.H.I.E.L.D. tartışma forumu

Tüm Forumlar > Agents of S.H.I.E.L.D. > Neden puanı bu kadar düşük?

yeni konu aç Neden puanı bu kadar düşük?

Yani kaliteli bir dizi olduğunu düşünüyorum ve diğer Comics dizilerine bakılacak olursa neden bu kadar altta kaldığını ise merak ediyorum? Düşünceleriniz nelerdir?

aynen bende çok şaşırdım. Dizi her bölümde ayrı bir ülkede geçiyor baya büyük bütçeler harcanmış gibi. Daha fazla tutulmasını bekliyordum.

a7a

Cevap vereyim. Koskaca S.H.I.E.L.D da tüm görevleri bir tane james bond benzeri adam, 2 tane dahi zeka, bir tane hacker (gerçek dünyada asla istihbarat ve devletin gizli örgütleri onlarla böyle çalışmaz), bir tane kung fu cu çinli kadın ve bir tanede takım elbiseli ajan başı hallediyorda ondan. Bütçesi düşük aksiyon kalitesi orta seviye ve azcıkta saçma. Yanlış anlamayın uzaylılar falan saçma değil. Havada uçan ateş püsküren insanlara falan demiyorum saçma diye. Tabletini kullanarak hacking yapan bir kadın falan var dizide size çok mu mantıklı geliyor? Yada ona güvenen onu çalıştıran hatta ona güvenen bir shield var. Pembe dizi kıvamıda düşüren sebeplerden biri işte reytingi. Benim gördüklerimin bir kısmı bu kadar. Dahada çok yazarsam izlemez millet.

@a7a, sen gemicilik zihniyetiyle izliyorsan o senin sorunun :)
The Flash'da da Cisco var, aynı şeyi onun içinde düşünmen gerekiyor o zaman.

@a7a marveli bilmediğin çok belli gerçek comic okurları için bence çok kaliteli bi yapım .. ve netflix-marvel ortaklığıyla marvel baya uçuşa geçecektir..

Çünkü millet her bölümde yakışıklı yakışıklı Thor görmeyi istiyor. Playboy'dan güzel espriler. Black Widow'dan hoplayan memeler. Her bölüm Hulk coştursun, ortalığa zarar versin aksiyon vs olsun istiyor. Birde gelip '' gerçeklik yok, mantıksız '' diyenler var. Sorsan Black Widow nasıldı diye filmlerde, çok güzeldi der ama Rus olan Black Widow'da rus aksanı olmamasına takılmaz, mantıksız demez. Belli bir yaşı geçmiş ve Marvel evrenini seven, özellikle çizgi romanlarını okuyan çoğu kişi diziyide seviyor, en azından benim etrafım öyle. Son zamanlarda Marvel Heroes oynadığımı da düşünürsek ve konuştuğum kişilerin çoğunun +30 yaş olduğunu ve US'de yaşadığını ele alırsak mantıklısıda budur diye düşünüyorum.

Dizinin finalinden hemen sonra dizinin incelemesini youtube'da "Ezgi'nin Kanalı"'nda bulabilirsiniz.
Ayrıca Age of Ultron incelemesi de hem spoilerlı hem de spoilersız orada!

konuya abone kullanıcılar 5

Yukarı Çık