"dünden ders çıkar, bugünü yaşa, yarın için ümitlen." -albert einstein

Altered Carbon tartışma forumu

Tüm Forumlar > Altered Carbon > 2.Sezon ? Nasıl Olur ?

yeni konu aç 2.Sezon ? Nasıl Olur ?

Sizce 2.sezon nasıl olur zira 1.sezon hikayesi son buldu 2.sezon eğer çıkarsa Black Mirror gibi farklı hikaye mi olur ?

Sevdiği kızı aramaya çalışacak en azından son bölümün son dakikaları bize bunu söylüyor

Sevdiği kız dediğin Quellcrist Falconer ve kitapta öldü geçiyor. Zaten dizinin kitapla tamamen paralel gitmesi nadir birşey ama göreceğiz

Bir sitede kitaba göre gittiğini okumuştum. Ve hatta Kinnaman bir röportajında 2.sezonda yer almayacağını söylemiş, çoğu karakter değişiyormuş

son bölümde rei, quell in bile farkında olmadan belleğini kopyaladığını söyledi? doğru izlemişim değil mi? o zaman takashi şu an da quell in belleğini arıyor. eğer bulursa yeni bir beden de onu tekrar uyandırabilir sanırım. yani quell ölmedi öyleyse? tam emin değilim kitabı okumadım sadece izlediğim kadarıyla yorum yapıyorum. tak bedeni ryker a verdi yani kinnaman çıktı evet üzücü aslında ama doctor who gibi oldu biraz da. ana karakter beden olarak yeni birisi olursa diziye tat gelir. belki konuk oyuncu olarak ortega ryker falan 2. sezonda çıkabilirler bilemedim o.O

konuya abone kullanıcılar 4

Yukarı Çık