“kirpileri seviyorum. tanrının güçlü bir espri anlayışı olduğunu gösteriyorlar." -fringe

American Gods tartışma forumu

Tüm Forumlar > American Gods > Korkuyorum... Sezon finalinden

yeni konu aç Korkuyorum... Sezon finalinden

Dizi ile ilgili ilginç yazılar bulursanız, paylaşınız lütfen sevinirim. Yalnız standart bölüm analizleri çok yüzeysel kalıyor. ekstra alt metinleri de okuyan yazılar, videolar söyleşiler artık elinize ne geçerse.

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Ben anlatayim size ne oldugunu,sezonu bitirmediyseniz okumayin [spoiler]gunumuzun ateist ve salak gibi neye inandigini bilmeyen dunya toplumunun yuzunden,dunyanin dustugu kaosu ve gercek tanrilarin bunu duzeltme cabasini anlatiyor.Odin surekli Shadowa neye inaniyorsun diye soruyor.Insanlar kendi inanclari ile ona taptiklari icin teknoloji tanrisini yaratti,surekli medyaya tapiyorlar.Boylece Odin yani Wednesdey yalan tanrilari durdurmak istiyor Shadow da herseyini kaybetmis bir silah onun icin ve Shadowun herseyini kaybetmesi de Odinin bir oyunu ki sozlesme yaptirdi hic bozamayacagi.Ozet olarak dizi cok guzel bir mesaj vermeye calisiyor gunumuzun tanrilari internet ve teknoloji diye...[/spoiler]

konuya abone kullanıcılar 1

Yukarı Çık