"bu duvarların içinde darwin kazanır, einstein değil." -prison break

American Horror Story tartışma forumu

yeni konu aç Başlamalı mıyım?

Sınıf arkadaşlarımın anlatması üzerine merak etmeye başladığım bir dizi ama biraz uzun olduğu için gözümü korkutuyor aslında sizce başlamalı mıyım?

1. , 2. , 3. sezonları efosu bayılarak izledim fakat 4. sezonu hiç beğenmedim sıkılarak izledim 5. sezonuda izlemedim ama izlemelisin

Kesinlikle başla , güzel bir dizi ,sezon fazlalığı da gözünü korkutmasın 1 sezonda 12-13 bölüm var. Yani diğer dizilerle kıyaslarsak daha 3.sezonun yarısında :)

Bu arada ilk bölümü izleyip bırakma , dizi 3.bölümden itibaren sarmaya başlıyor. 4.Sezonu atlayabilirsin ama 5.sezon gerçekten çok iyi şuan :)

Kesinlikle başlamalısın gayet sürükleyici bir dizi

Bu diziye 'başlamalı mıyım?' diye sorulmaz, sorulması teklif dahi edilemez.

İzleyebileceğiniz en marjinal dizidir. Her sezon konusu, karakterleri, zamanı farklıdır ve bazen korkudan ölebilirsiniz.

Bıkmadınız yahu bu soruyu her dizi altında sormaktan?
Hayır gündelik hayatınızda CERN'de mi çalışıyorsunuz? Gündüzleri atom parçalayıp geceleri kısa bir dizi arası vereceksiniz de doğru diziyi mi arıyorsunuz? Nedir yani sizin olayınız? Bir dizinin Pilot bölümünü izleyip sevip sevmediğine karar vermek bu kadar mı zor?

Bana biri açıklayabilir mi rica etsem şu konuları. Dizi sitelerinde kadrolu işe mi başladınız bir diziyle kontrat mı imzalayacaksınız da piyasa araştırması yapıyorsunuz? İzlediğiniz bölüm başına para mı kesiliyor ya hesabınızdan ondan mı bütün bu karmaşa, soru saçmalığı?

Dikkat çekme çabası mı nedir yani olayı? Başlamalı mıyım?

Türü anlayıp, konuyu kısaca okuyup bir Pilot bölüm izleyip karar veremiyor musunuz? Ortalama zeka seviyeniz nedir çok merak ediyorum.

Gerçekten tiksindim yeter artık. Sen başlama güzel kardeşim. İzleme sen bu diziyi.

Bence senin bir şeyler izliyor olman bile saçma ama çözümü yok. Sen normal hayatına devam et buralar gerçekten çok karanlık.

Teşekkürler.

Çemkiriş için topluluktan özür dilerim, artık sinirim zıpladı.

Sezonlar birbirleriyle bağlantılı değil birinden sıkılsan diğerine başlarsın ki sıkılmazsın bence başla.

Hayır sakın sezon atlama bazen birbiriyle bağlantılı olabiliyor ve bazen diğelim bi olay oluyor işte bi kişi var o yapmış zanediolar ama bambaşka beklenmedik bi kişi çıkıyo falan beklenmedik şeyler olabilio sonradan, izliceksen adam gibi her sezonu her bölümü izle evet bazen çok sıkıcı olabilio ama ben şu ana kadar hiç bi bölümün hiç bir saniyesini bile kaçırmadım.

konuya abone kullanıcılar 7

Yukarı Çık