"geçmemize izin ver yoksa kendimi vururum!" -doctor who

American Horror Story tartışma forumu

Tüm Forumlar > American Horror Story > Çok mu korkunç? Başlamalı mıyım?

yeni konu aç Çok mu korkunç? Başlamalı mıyım?

Herkes çok korkunç diyor ve korku filmlerine bayılsam bile bu kadar çok korkunç yorumu beni korkuttu. Sizce başlamalı mıyım

bana gore pek korkutucu değil korku sevdalısı olduğum için bana oyle geliyordur herhalde...yani başlayabilirsin bi sıkıntı yok.

o kadar korkutucu değil, ben ki biraz korkağım akşam saat 1 den sonra izlerim ve o kadar da korkmam, 2.sezon bence en korkutucu sezon, 1.sezon çok güzel.. bütün sezonlar ayrı bir hikaye, sana tavsiyem, 4.sezonu izleme, ben izledim zaman kaybından başka bişey değildi, konusu saçmaydı biraz..ama 1.sezonu ve 3.sezonu MUTLAKA izlemen lazım.. bayılacaksın bu 2 sezona, 2.sezon da çok güzel ama 1.sezon kadar değil..

Korkunç değil açıkçası öyle çok korkcağını falan sanmam ve eğer tereddütte kalıp izlememeye karar verirsen bile 1.sezonu kesinlikle izle zaten pek korku yok 1.sezonda da

korkunçluk göreceli bir kavram sonuçta ama bence korkunç değil. başla bence, sırf 2. sezon için bile başlamaya değer. 4. sezondan hoşlanmamıştım ben, favorim her zaman 2 dir

Benim izlerken canım sıkılabiliyor. Korkunç değil ama gerilim oluyor bazen insan kokutucu şeyler bekliyor.

Hiç korkunç değil bence izleyebilirsin. Zaten korku filmlerini seviyormuşsun

korkunç değil izlerken en kötü iğrenirsin ama o da 4-5.sezonlarda falan olur. ilk 3 sezon efsane sezonlar, izle bence.

Korkudan çok kan var 1.sezon hariç diğerleri kan ve piskopatlık başla bence

korkunç değil

Korkunç sayılmaz ama insan izlerden biraz geriliyor doğrusu

konuya abone kullanıcılar 13

Yukarı Çık