"para herşeyi yapar diyen adam, para için herşeyi yapan adamdır." -prison break

American Horror Story tartışma forumu

Tüm Forumlar > American Horror Story > Otelde anlamadığım olaylar var.

yeni konu aç Otelde anlamadığım olaylar var.

Her bölüm otel odalarından değişik kişiler fırlıyor.Bazıları bu yıllardaki tarz giyinen kişiler bazıları 1970'lerin tarzında giyinen kişiler.Bazı odalar çok eski bazı odalar bu yıllardaki gibi.Bu otel zaman mı atlattırıyor,zaman farkı mı var dışarıdaki hayatla ne yani :D

valla aynı problemi bende yaşıyorum ama lady gaganın vampir gibi değişik bi yaratık olmasına bakarsan bu bölümdede doğaüstü şeylere konu verilmiş. sanıyorum ki ölümsüz veya ölümlülerin ruhlarıyla ilgili. Çünkü Evan peters geçmişte öldüğü halde sonrada gözüküyor aynı şekilde Sarah Paulson da pencereden aşağı düşüp ölmüştü ama şuanda gözüküyor :D ben kendimce böyle bi yorumda bulundum sanıyorum da öyle :D

bence murder house'taki gibi ölenlerin ruhları otel içinde kalıyor ve öldükleri zamandaki yaşta ve ortamda kalıyolar

B.B

Her iki yorumda olabilir.Sezon finalinde görürüz umarım :D

@artikalfabenim in dediğide mantıklı bakalım görcez :D çok kafa karıştırmazlar iyi kafa karıştığında sıkıyor çünkü :D

daha önce 1. sezonla bağlantılı olacağı söylenmişti. Büyük ihtimalle insanlar Murder House'ta olduğu gibi geri gelebiliyor. Üçüncü bölümün sonunda buna bir gönderme var hatta."Umarım yarım bıraktığın bir işin kalmamıştır. Öldükten sonra koridorlarımda gezinmeni istemiyorum" tarzı bir cümleydi tam olarak hatırlamasam da. Kısaca sanırım 1. sezondaki gibi şeyler var.

Ölen karakterleri otele bağlayan bişey var ilk sezon'la çok benziyo tabi vampir şeyleri dışında yorumlara katırıyorum çok mantıklı :D

konuya abone kullanıcılar 5

Yukarı Çık