"erkeğin her adımı, her nefesi, her kelimesi ve hatta her bakışları yalan olabilir ama ağlamaları asla.." -icarly

Angel tartışma forumu

Tüm Forumlar > Angel > BUFFY'NİN 5.SEZONUNDAYIM ,ANGEL'A E ZAMAN BAŞLAMALIYIM?

yeni konu aç BUFFY'NİN 5.SEZONUNDAYIM ,ANGEL'A E ZAMAN BAŞLAMALIYIM?

Arkadaşlar ben şu an Buffy the Vampire Slayer'ın 5.sezonunu izlemekteyim olayların akışını kaçırmamak için Angel'a diziyi bitirdikten sonra mı başlamalıyım yoksa Buffy'i bırakıp Angella aynı döneme gelen kısımlara kadar Angel'ı mı izlemeliyim? Aradaki bağlantıları bilen birisi varsa lütfen yardımcı olsun, seri,devam ve bağlantı olayları konusunda çok ciddi takıntılıyımdır. Kafamda deli sorular

4. sezondan itibaren olaylar paralel gidiyor.

Angel buffy i terkettikten sonra başlayabilrsin ondan sonra zaten iki dizide parelel gidiyor :) hatta buffy angel a yardım etmeye gidiyor. Angelda buffy 2 bölüm vardı yanılmıyorsam. Kacıncı sezon terk ettgini hatırlamıyorum ama finalde liseyi patlatıp belediye başkanını öldürdükten sonra angel gidiyordu dizide sonrasını anlatıyor zaten.

buffy'i izliyorum 4. sezona başlamak üzereyim angel'ı izlemeli miyim sezonlar açıkçası gözümü korkutuyor hikayeleri birbirine bağlı mı ilerliyor öneri de bulunursanız gerçekten sevinirim.

ben önce buffy'e başladım ve eş zamanlı izlemiyorum konuda da pek kopukluk olmuyor angel'ı özlediğim için bu diziye başladım kararı sen ver yani konular pek fazla iç içe değil

konuya abone kullanıcılar 4

Yukarı Çık