"insanlar hayatın boyunca kim olduğunu söyleyip duracak. yapman gereken onlara ben buyum demek." -once upon a time

Arrow tartışma forumu

Tüm Forumlar > Arrow > 4. S. 1. B. sonundaki mezar???

yeni konu aç 4. S. 1. B. sonundaki mezar???

millet! herkes o mezarın sahibinin Felicity, Thea hatta ve hatta Oliver 'ın tekne kazasından önceki kırığının veya çocuğunun olma ihtimail üzerinde durdu. . peki bu mezar Laurel 'a aitse?? çünkü bu kahramanlık işine iyice girişmiş birinin ve kardeşi varken kendisinin Legends of Tomorrow 'da olmaması beni şüphelendirdi. . sizinde fikrinizi alayım dedim. . ne dersiniz?

Felicity'nin olmasında Thea'nın bile olsa kabulüm.
Ama bence daha başka kimsenin aklına gelmeyecek birisinin. Ben Diggle'nin olabileceğini düşündüm tabi ki hiç bir kanıt varsayım veya ön sezi yok. Sadece öyle hissettim mezar başında ki kısa konuşmadan.

Marc Guggenheim açıkladı, daha mezarda kimin olucağına karar vermemişler olayların gidişatına göre karar vericeklermiş.

ne mezarmış arkadaş bir aydır mezarda mezar yeter la

MEZARDAKİ KİŞİ FELİCİTYDİR ÇÜNKÜ MEZARI ELLEYİP KOKLADI OLIVER HATTA ÖPÜŞME SAHNESİNDEN SONRA GETİRDİLER

The Flash mezara geldiyse ortak arkadaşlarından biriyle olur diyorum bana göre felicty mezarada yatan kişi değil ama bence bu sezon bomba gibi

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Arkadaşlar Felicity bir Yahudi ve Yahudi'ler kendini diğer ırklardan
üstün görür falan filan mezarları da daha değişik onların o sahnedeki mezar Yahudi Mezarlığı değildi bide Barry Felicity'nin cenazesini asla kaçırmaz diye düşünüyorum bide 6 ay diyor çok şey olabilir veya Flash izleyenler bilir Flash izlemeyenler için SPOİLER:
-
-
-
Paralel evren de olabilir

paralel evrende de barry flash oliver arrow değildir ki bence paralel evren değil

Diggle hikayeye göre hep var amk ne Diggle'ı ya , yüksek ihtimal theanın

konuya abone kullanıcılar 8

Yukarı Çık