"+bu da sevgili eşime. -ekmek yapma makinesi mi? +hep ekmeğimiz bitiyor ya ondan. -sütümüz de bitiyor inek aldın mı?" -dexter

Arrow tartışma forumu

Tüm Forumlar > Arrow > 5.SEZON AKSİYON ÇOK İYİ VE RAKİPLERİNDEN DAHA ÖNDE

yeni konu aç 5.SEZON AKSİYON ÇOK İYİ VE RAKİPLERİNDEN DAHA ÖNDE

Evet öncelikle merhabalar , spoiler vermeden Sezon 5 'i bir anlatıcam...
1-Aksiyonu düzeltmişler ( Eskilere oranla bolca yumruk savaşlarları epik ok atışları vs.)
2-Konu daha iyi işlenmeye , olay örgüsü daha mantıklı olmaya başlamış
3-Oyunculukları düzeltmişler
BİR BAKIN 5.SEZONUN MUHTEŞEMLİĞİNE
#rez alın değerlenecek buralar

kamera çekimleri ve efektler çok şahane olmuş bu sezon

muazzam başlangıc yaptılar hep böyle devam etsin süper

4.sezonda bırakmıştım pek hoşuma gitmemişti sezonun başı sizce devam etmeli miyim??

öncelikle sezon 5 de sezon 4 de yaptıkları hataların çoğunu fazlasıyla değiştirmişler , spoiler vermek istemiyorum, o yüzden sadede bir bak, gelişme çok fazla

marvel va dc farkılı şeyler. arrow dc dizisi. dc dizide daha başarılı bence marvela göre. ancak marvelda filmde iyi.

Bazen sadece diyorumki zamanı geri alıp 3. ve 4.sezonu hiç çekmemiş olsalardı.O muhteşem ilk 2 sezondan sonra nasıl batırdılar doğrusu hiç anlayamadım.Ama 5.sezon iyi gibi.Bir şey söylemek için daha çok erken.

1 ve 2. sezonda bana göre adadan kurtarıyordu yani ada bölümleri güzeldi slade wilson falan 3.sezonda ras a ghul yerleri çok hoştu nanda parbat falan ama 4.sezonda hiç bir şey güzel değildi ama 5.sezonda her şey müko gibi şuan

RED WATCHER Arrow Marvel değil DC dizisi.

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Bu sezonda gelen villainı güzel tanıttılar bence ki çok güçlü bir rakip bekliyorum... Gerçekten atmosferi bile düzeltmişler hani o sıkıcı rutin havası yok olmuş ilerleyen bölümlerde de umarım böyle devam eder :)

konuya abone kullanıcılar 10

Yukarı Çık