"+bu da sevgili eşime. -ekmek yapma makinesi mi? +hep ekmeğimiz bitiyor ya ondan. -sütümüz de bitiyor inek aldın mı?" -dexter

Arrow tartışma forumu

Tüm Forumlar > Arrow > Arrow'un Gidişatı

yeni konu aç Arrow'un Gidişatı

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Bir çok kişi son zamanlarda (özellikle 4. sezon hakkında) dizinin gidişatının kötü olduğunu, dövüş sahnelerinin, senaryonun eskisi kadar şaşırtmadığını söylüyor. Evet ben de katılıyorum, ilk sezonda koca bir bölümün tamamını ağzım açık izlediğimi hatırlarım ancak bu şaşırtmaların çoğunu Malcolm, Oliver'ın annesi (kadının adını unuttum ruhu şad olsun) sağlıyordu. Malcolm resmen iyilerin tarafına geçti ve Oliver'ın annesi de öldü. Bu yüzden diziden -maalesef- entrika da gitmiş oldu gfbfdgbd. İkinci olarak da diziyi izleye izleye asıl dramalara, entrikalara, dövüş sahnelerine alışan biziz. Yani biz her zaman daha iyisini istediğimiz için belki gidişatın kötü olduğunu düşünüyoruzdur. Üçüncüsü de adamlar o kadar çok senarya, entrika, dövüş, düşman, ölüm yazdılar ki belki de artık biraz da sakin olalım demek istemişlerdir. Kısacası belki de dizi kötüleşmiyordur da biz profesyonelleşiyoruzdur. Ayrıca kusura bakmayın ama hala çoğu yeni çıkan Türk dizilere bin basar bu dizi. Bu dizinin bir bölümünde yaşananlar Türk dizilerinin 4 sezonluk konusu oluyor.

bence bu dizi iki sezonluk mükemmel bir dizi oldu
sonrasıysa nerdeyse başka bir dizi oldu ve çok başarısız devam etti

Haklısın Taylor, ama Arrow Arrow sonuçta. Heyecan vermiyorsa izlemeyeceksin ibrahim68, ama hala izliyorsanız demek ki sizde bıraktığı bir heyecan var demektir.

evet dizinin gidişat kötü ama izlettiriyor. bende anlamadım. ilk iki sezonun etkisinden mi acaba

canuner, bi Taylor değiliz ama eyvallah rtgdtg

onun dışında aynen ilk iki sezon (özellikle ikincisi) neydi bee, hele o mirakuru lar falan hey yavrum hey

konuya abone kullanıcılar 4

Yukarı Çık