"bazıları asla delirmez. ne kadar korkunç bir hayat sürdürüyor olmalılar.." -barfly

Arrow tartışma forumu

yeni konu aç Barry Kim?

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Arkadaşlar bazen duyuyorum sizden bu mezardaki Barry olabilir vs dediniz. Bu Barry kimdi?
Ve bir soru daha hatırlıyor musunuz bilmiyorum ama, Laurul'un ve Tea'nın Oli'nin Arrow olduklarını öğrendikleri sezon/bölümleri söyler misiniz?

Barry Allen nam-ı diğer The Flash :D

barry dızıde basda rol aldı sonra flash dızısı cıktı ayrıca bakmanı onerırım arrowla paralel

@beyazlikiz o dizinin başında uçabilen elemean mı? :D

mağradamı yaşıyon kardeşim sen elinin altında belli ki bir bilgisayar telefon yada tablet var ve ayrıca belli ki internetin de var aç bak . ayrıca barry o bölümde mezarın başına geldi o nasıl olabilir biraz beynimizi kullanalım pls

Barry

Bir patlamadan sonra özel güçleri meydana gelen insanlardan biri.
The Flash adlı diziyi izleyip daha ayrıntılı ögrenebilirsiniz.
@Simo Hayha henüz uçamıyor ama sonic misali hızlı koşabiliyor.

Beynini kullanan ve modern çağda yaşayan arkadaş, uzun süredir izlemediğimden unuttuğum bazı şeyleri soruyorum. Kafana silah dayamıyoruz değil mi, yazmassın olur biter. İlgili arkadaşlara teşekkür ederim. @BırChesterfıeldMısalı @Nikolai Belinski

Beynini kullanan ve modern çağda yaşayan arkadaş, uzun süredir izlemediğimden unuttuğum bazı şeyleri soruyorum. Kafana silah dayamıyoruz değil mi, yazmassın olur biter. İlgili arkadaşlara teşekkür ederim. @BırChesterfıeldMısalı @Nikolai Belinski

@beyazlikiz

konuya abone kullanıcılar 5

Yukarı Çık