"hani bir his vardır ya böyle, nasıl söylesem mutlusun ama değilsin gibi.." -how i met your mother

Arrow tartışma forumu

Tüm Forumlar > Arrow > Dizi eski havasını kaybetti yav...

yeni konu aç Dizi eski havasını kaybetti yav...

Nerde o Adam Hunt'a sövdüğümüz günler :(

aynen sadece eksik hikaye tamamlansın diye izliyorum

Aynen hatta ben artık ilk başlardaki Arrowla şu ani Arrow'u iki ayrı diziymiş gibi izliyorum :) Yinede güzel ama

YA ÖZELLİKLE SON DÖNEMLERDE BİTSE DE GİTSEK MODUNDA İLERLEDİĞİ DOĞRU AMA TOPARLAR BENCE ASLINDA ARA BİR SLADE WİLSON ATAĞI YAPSALAR FELAN İYİ OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM TAMAM OLİVER AKILLI AMA DAMİEN DARHK A KARŞI ESKİ Bİ DOST YARDIMI FENA OLMAZDI TABİ CANIMCIM DEATHSTROKE UM BUNU NE KADAR KABUL EDERSE :) SONUÇTA Bİ SEKİLDE OLİVER IN SEKRİNİ BASINA YIKACAK ZAEKAYA SAHİPTİ BU ADAMM ATTILAR LİAN YU YA UNUTTULAR :(

Wolf Alone olan Oliver ı bnde özledim.Ama ne yapalım ?

Dizi eski çekiciliğini kaybediyo gerçekten . dağılmaya başlamadan toparlamaları gerek

Önüne gelen kahraman oldu amk bide

kostümünü alan kanunsuz kesiliyor aq

Beyler 1 ayda ara ara ızleyerek Arrow izledim.Genel kanaatim dizinin sezon sonlarına dogru hız kazandıgıdır.Yanı bu dusuncelerız bu sezon ıcın erken.Kaldı ki önceki sezonlarda tahmın edemedıgımız senaryolar yazılmıstı.Ortak bolumden sonra dızının yukselıse gececegını dusunuyorum.

ilk sezonlara göre doga üstü olaylar arttığı için bize dizi b*ka dönüyor gibi geliyor ama yinede güzel. okadar cok doğa üstü olaylarla ilgili dizi var ki keske arrow ilk hali gibi kalsaydı diyorum.

Zaten biticek artık koskoca 4 sene afedersiniz amk

konuya abone kullanıcılar 9

Yukarı Çık