"tatiller neden sonsuza dek sürmüyor?" -the simpsons

Arrow tartışma forumu

Tüm Forumlar > Arrow > Dizilere verilen aralar

yeni konu aç Dizilere verilen aralar

Bu arrow. legends of tomorrow vs verilen aralar sizcede çok uzun değil mi? Dizinin tüm şevkini alıp kaçırıyor tamamen rastgele denk geliyoruz artık yeni bölüm çıkarırlarsa..

Ben düşünüyorum diziler yayınlanıyor da buraya yüklenmiyor. sık sık neden ara versinler ki sorunlar var set ortamında heralde.

Yok gerçekten ara veriliyor. Gotham da bunu yapıyor. Yayınlanan fragmanlardan açıklamalara bakıyorum.

Gerçekten canları isteyince bölüm atıyolar gibi. Senaryonun gittikçe kötüleşmesi yetmiyomuş gibi bi de bununla diziye zarar veriyolar

Yabancıların dizi sistemi o şekilde işliyor. Sezon ortası finali falan dedikleri şeyler oluyor çok kapsamlı bir bilgim yok ama bunlar genelde Şükran Günü zamanına denk getiriliyor tatillerine odaklanıyorlar yani onlar için önemli günler bu günler alışveriştir vs vs sonra yapım ekibi sezonun geri kalanı için daha iyi hazırlanıyor eksiklerini gideriyor zaman oluyor yani daha iyi bir şov sunmaları için bir de bana kalırsa bu tarz aksiyon ve fantastik dizilerin bu hakkı kullanması daha çok izleyiciyi heyecanlandırmak için. Çünkü o arada teoriler üretiyoruz tartışıyoruz insanlar daha da merak ediyor böylelikler sezonun geri kalanına yüksek reytingle başlıyorlar. Bir de bir haftalıkk araları oluyor o da sanırım yayın gününde başka bir şey yayınlanmasından kaynaklı bizim futbol maçları gibi.

adamların da tatilleri özel günleri var salın bi zahmet.

konuya abone kullanıcılar 5

Yukarı Çık