"basitçe anlatamıyorsan, iyi anlamamışsındır." -albert einstein

Arrow tartışma forumu

yeni konu aç Felicity

Felicity Vuruldu eğer ölürse oliver hepsini bitirir ama ölmesin abi ya çok tatlı bi kız umarım ölmez

Aptal çocuk neden spoiler veriyorsun senin kafana sokayım ben banlayın şöyle itleri ya

lan amınakoyım senin niye spoiler verip tüm hevesimizi kaçırıyosun beynini sikiyim ya kesin 12 yaşında bu

Üzücü bir haber ama ölen kişi %90 Felicity çünkü ilk bölümlerde 3 ay sonra gösterip bir mezar gösteriyordu ve bu bölümde felicity annesine '' 3 ay önce teklif edecekti '' demişti :( Geçmiş olsun arkadaşlar...

:( ayrıca fragmanda oliver mezarın başına geçip o adamı öldürücem diyor 20 ocakta yayınlanacak bölümde düşük bir ihtimalle darkh yı yenebilirler

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Ben Felicity'nin öleceğini sanıyorum setten fotoğraflar geliyor parmağında yüzük falan üstelik Barry Felicity ölse cenazeyi falan kaçırmazdı ters köşe yapacaklar kesin

imdb yazıyor zaten ölmüyor

imdb'de*

ayrıca Felicity Yahudi ama o bölümdeki mezar taşı bir hristiyan mezarlığındaki mezar taşıydı gençler bunuda unutmayın.

Spoiler yazan bu başlığı açan arkadaş, AMINAKOYIM.
Her neyse felicity yahudi mezarlığın hristiyan mezarlığı olması güzel bi ayrıntı. Çocuğu ölsün ya zaten bi şey yaptığı yok karmaşa yaratır sadece. Belki o da bi kahraman olur. Zaten bi Dedektif olmadı onunda maske meraki bitmiyo.

Mezar sahnesi 6 ay sonrasına aitti. Daha 3 ay var yani her kim öldüyse. Felicity kurtulacak büyük ihtimalle.

konuya abone kullanıcılar 11

Yukarı Çık