"neden aynı duyguları hissettiğim insanlarla farklı şehirlerdeyim ki?" -how i met your mother

Arrow tartışma forumu

Tüm Forumlar > Arrow > felicity oliver <3

yeni konu aç felicity oliver <3

3x19 bölümde sizce felicity ve oliver askı ne olcak ?

Her ne kadar dizi macera/aksiyon dizisi olsa da bende bu çifti çok merak ediyorum. :D Ama 3x19da değil de 3x20de bir şeyler olacak gibi geliyor olursa. Zaten 19. bölüm çok duygusal olacakmış, biri ölecekmiş falan. :/

Türk dizisinden farkı kalmıyor kimin eli kimin cebinde belli değil. İkisi arasında aşk olması çok saçma sanki konu bulamadılar da böyle bişi yapalım modu bu olsa gerek!

I'm tired of this shit.

Asıl Ray'e yazık be! Adam Starling'de kalıyor, Feli Oliver'a yavşıyor. Centrel City'e gidiyor, Feli Barry'e yavşıyor. Napsın o gariban ülkeyi mi terk etsin?

19. bölüm tanıtımında oliver'la felicty'nin arasında birşey yaşanıyordu sanırım yoktu ama böyle bir sahne?

Sizin yüzünden dizi boka sardı lan :(

Bazılarının dizide en ufak bi aşk belirtisi görünce dizinin kalitesinin düşmesini söylemesinden gına geldi. Napsın abi bu adamlar, Kurtlar Vadisine mi dönsün iş ? :D biz seviyoruz bu çifti.

Valla sıkıldım bu saçmalıklardan. Bi öyle bi böyle. Senaristler neyin kafasında merak ediyorum. Flash'ta araları gayet iyiyken Arrow'da Ray'i sevmiyor gibi hallerde.

Ya hala Felicity Oliver diyonuz ya ne diyim. Dizide aşk mı var lan? Diziye giren her erkek karakteri Felicity'e, her kız karakteri Oliver'a yamıyolar. Hala aşk diyosunuz valla çok ilginçsiniz gençler.

konuya abone kullanıcılar 8

Yukarı Çık