"erkeğin her adımı, her nefesi, her kelimesi ve hatta her bakışları yalan olabilir ama ağlamaları asla.." -icarly

Arrow tartışma forumu

Tüm Forumlar > Arrow > Felicity(spoiler) - sevenler gelmesin

yeni konu aç Felicity(spoiler) - sevenler gelmesin

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Milyonlarin yillardir bekledigi haber geldi. sonunda oldurecekler felicityi. Yeni gelen bayan yazarlara helal olsun sorunu cozduler. Felicitynin olumunu izlemek icin sezon sonuna kadar beklmek istemeyenler icin link birakayim :) https://www.youtube.com/watch?v=nC4wQSkAsiE

ben spoilera basiyorum niye spoiler yazisi koymuyor yorumuma?

dostum bu legends of tomarrow ile ilgili onda damien darhk'ın yarattığı dünyada ölüyor normalde olacağını düşünmüyorum bunun

bu olmayacak zaten. ben de biliyorum ledendstan oldugunu. esprisine paylastim

Bu şekilde olmayacak ama William'ı gösterdikleri gelecek zamanda öldüğünü söylemişlerdi. Öldüğünü görebiliriz fakat Green Arrow da ölü oluyor o sırada o yüzden bi kazancımız yok Felicity olmadan güzel bir sezon izleyemeyeceğiz. Kendisini her ne kadar sevsem de gereksiz önplanda hak etmediği yerde yani sadece teknoloji dahisi olarak kalmaıs gerekiyordu bir de Oliver'dan hoşlanıyor olacaktı onun yerine Black Canary gibi bir karakteri öldürüp Felicty'yi Oliver'ın karısı yaptılar bir daha da kurtulamadık her bölüm daha da kötüye gidiyor

Ölmüyor :)

konuya abone kullanıcılar 4

Yukarı Çık