"birini sevdiğinde kim ne derse desin savaşmaya değer." -pretty little liars

Arrow tartışma forumu

Tüm Forumlar > Arrow > Green Arrow vs Batman

yeni konu aç Green Arrow vs Batman

Bildiğim kadarıyla bu Arrow yakın dövüşte o kadar iyi oluyor ki bi arada bat cave'de batmane ayar veriyormuş çr bilgisi olan bunların olaylarını anlatabilirmi ?

ulan başlığı görüp sövmeye geldim meğer soru soruyormuşsun sana küfür etmek aklımdan geçti hakkını helal et bilader

Reyiz batman kolay kolay yenilecek birisi değil.Arrow street lv da takılan birisi fakat batmanede çerez gidecek kadar çömezde değil.Zorlar ama bat alır.

bro tahmin istemiyorum ben güç kapışmasıda yapmıyorum çr deki olanları soruyorum

"Cizgi romaninda Batmani yenmisligi vardir.Cok iyi bir dovuscudur." kaynak: https://tr.wikipedia.org/wiki/Green_Arrow

evet. green arrow çizgi romanda batmanı tokatlıyor.

O GA'ya özel bir olay, mesela zirve yaptığı bir çizgi romanda yenebilir evet. Ama Batsy Darkseid'a kafa atmış biridir arkadaşlar, Batman aşırı rahat alır.

Beyler Batsy indirir . Batsy'nin eğitimide boş değil adam bilmem kaç stilde uzman Almasının sebebi de hazırlıksız yakalamıştır yada Batsy bilerek vermiştir .

hazırlıksız yakalayabilecek kadar zekiyse saygı duyarım :D ama darkseid'ı tehdit ederek yendi diye biliyorum

adwıhwadıahwıawdaw abi şaka gibi ya koskoca batmanla aptal bi green arrow bokunu kıyaslıyormusunuz cidden dawıgwdaı güliyimmi ağlıyımmı söviyimmi size çok arada kaldım evet green arrowun aptal çizgi romanlarında bikaç kez yenmisligi var ama öyle bir kıyaslama yapıcak olursanız 30tane green arrow=1Batman

yanlız kardeşim abartma 30 tane green arrow olsa bir batmanı paramparça eder sölim sen oldukça küçümsedin olayı

konuya abone kullanıcılar 10

Yukarı Çık