"savaş, kız büyütmekten daha kolay." -game of thrones

Arrow tartışma forumu

Tüm Forumlar > Arrow > Huntress'in geri gelmesini isteyen tek ben miyim

yeni konu aç Huntress'in geri gelmesini isteyen tek ben miyim

Bence Helena karakterini harcadılar oliverla helena iyi takim olabilirdi bu arrowun yazarlarinin elinde yeterinden fazla secenek vardi en kotusunu sectiler karakteri yerin dibine batirdilar 4. sezonla. Quantin lance bastan beri dusmandi oyle kalabilirdi. Zaten damian darki durdurduklarinda hersey degisecek. wild dog vs. gelmemis gibi olacak cunku onlar damiani oldurdugu icin oliverin yanina geldiler. damiani hic gormemis olacaklar belki ras al ghul bile olmemis olacak. Arrow un sirketi gitmemis olacak buyuk olasilikla (ki gideon flashda gazete gosterdiginde oliver ve bruce wayne'in anlasma yaptigi yaziyordu) ve mayor olmayacak. Laurel olmemis olacak. Boyle olursa daha iyi olur. Huntressin geri gelmesini sahsen isterim. Talia, Robert Queen, nigtwing(yada bruce wayne) gelecek daha. Millet playboy oliver queeni gormek istiyor acikcasi. Mizah anlasida lazim. Babasının defterini temizlemeye devam etmesi lazim. Daha fazla ok kullansin yayi oktan cok yakin dovus silahi olarak kullaniyor. Katilmayan varsa tabiki saygi duyarim goruslerinizi ve yorumlarinizi bekliyorum

konuya abone kullanıcılar 0

Yukarı Çık