"bu duvarların içinde darwin kazanır, einstein değil." -prison break

Arrow tartışma forumu

Tüm Forumlar > Arrow > Laurel - Black Canary

yeni konu aç Laurel - Black Canary

Beyler konuya bir açıklık getirmek istedim. Şimdi Arrow fanlarının %75-80 'i Canary'nın Laurel olmasından şikayetçi. Daha doğrusu Laurel'a yakışmadığı düşüncesindeler. Şimdi bende fikrimi beyan etmek istedim sizlerin görüşünü de paylaşmanızı isterim. Ben isterdim ki Laurel rolünde Sara, Saranın rölünde Laurel oynasaymış keşke(Kişiler change olaydı eyiydi babında)sanki daha iyi uyarmış gibi. Çünkü çizgi romanda Gerçek Black Canary Laurel. Yani ne kadar sevmesem de alışmaya çalıştım ve alıştım seve seve ya da sevdire sevdire :D Sizde ön yargılarınızı kırıp sevmeye çalışın yoksa güzelim diziden tat alamazsınız :) İyi seyirler..

olsun yine de sevmiyorum jds

Sevmeye çalişiyorum ama bir kere kan ısınmayınca olmuyor . Mecbur bu şekil izliyoruz.

Sevmeye çalişiyorum ama bir kere kan ısınmayınca olmuyor . Mecbur bu şekil izliyoruz.

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

İlk sezon Oliver'ın yaptıklarından dolayı -yani onu kız kardeşiyle falan aldatmasından bahsediyorum, Laurel'ın tavrını haklı buluyordum ama ikinci sezon gerçekten çok fenaydı. Zaten bir çok kesimi de ikinci sezon soğuttu kendinden. Yok efendim arrowu yakalatma düşüncesi olsun, yok efendim alkol bağımlılığı olsun. Tamam yaşadıkları kolay değil ama şöyle baktığında dizide kimse kolay şeyler yaşamamış. Üçüncü sezon yine çok göze batmıyor bence, hatta bazen onun için sevgi-şefkat bile besliyorum elimde olmadan.

Kadına biçtikleri replik biçiminden kaynaklı normal hayatta kadın sempatık bırı ve black canaryı canlandırıyor bızımkılere gore karanlık bır yonu olsada ıyılık ıcın savasıyor. dızıyı ne kadar basarılı bulsamda dızıyı yapan adamların bu kadına rol ver kısmında hatalı olduklarını dusunuyorum.

Katie cassidy gibi bi hatunu nasıl beğenmezsiniz anlamıyorum sizi, rolünü iyi yerine getiriyor bence. Karakter olarakta başta çok hata yapıldı ona karşı, kız kardeşi sevgilisi ile yattı o arada kız kardeşinin ölmediği söylenmedi ondan sonra annesi ile babası ayrıldı babası alkole başladı kendi ayaklarının üzerinde durmuş bi karakter ardından Sara'ya olanlar bence siz izlerken taraflı izliyorsunuz.

film izle https://www.ilkfullfilmizle.com/

konuya abone kullanıcılar 6

Yukarı Çık