"para herşeyi yapar diyen adam, para için herşeyi yapan adamdır." -prison break

Arrow tartışma forumu

Tüm Forumlar > Arrow > Laurel'in dönüşü teorim

yeni konu aç Laurel'in dönüşü teorim

Flashpointden dolayı geldiğini düşünmüyorum öyle olsaydı Lauel'i gördüğüne şaşırmazdı. Bence Laurel 4. sezonda ölmemiş olabilir. Oliver'ın adadan da öğrendiği ölü gibi gösterip bayıltma hareketi vardı laurel'i bayıltıp ölü gibi göstermiş olabilir Damian peşine düşmesin diye sonra morgdayken Laurel Talia al ghul ile gitmiştir yada Talia ölüsünü Lazarus çukuruna(nyssa al ghul yoketmisti ama flashpointten dolayı yokedilmemiş olabilir) götürüp Laurel'ı kurtarmıştır. Bu arada Laurel kendini geliştirmiştir assassinlarla çalışarak. Zaten league of assassins'in geri geleceği söylendi.

Bence Black Canary değil bu Black Siren.. Dünya 2'deki Laurel'in kötü ikizi.. Flash onu yakalamamıştı hatırlarsan..

Oliver uzaylıların uyuşturucusu etkisi altındayken Laurel'i gördüğünde onu son gördüğü (ceset) halini hatırlıyordu arada.. Cesedini gördüler yani üstüne üstlük Sara ile birlikte çok çabaladılar eğer Laurel'ın yaşaması için en ufak bir şans olsaydı bunların da haberi olurdu. LoT'da Sara ablam beni öldükten sonra bile kurtardı ama ben onu kurtaramıyorum dedi. YAni göl kalmış olsaydı çoktan denerlerdi.

Hem kendin söylüyorsun Oliver şaşırdı. Yaşadığından haberi olsa niye şaşırsın ki? BEnce ölü birini karşısında gördüğü için şaşırdı ki bu da Flastakilerin kendi ikizlerini, ölenlerin ikizlerini gördüklerinde gösterdikleri tepki gibiydi

Flash yakalamıştı ama şimdi hatırladım.. Belki de kaçmıştır. Canary'nın yyaşıyor olmasından daha mantıklı

Oliver ile en son hastanede ne konuştular bilmiyoruz oliver adadan da öğrendiği hareketi(shadonun akrabası direk oliver'a da uygulamıştı ölü gibi gösteriyor) uygulamış olabilir ve bence Oliver buralardan uzaklaş dedi çünkü damian öğrense öldürmek içiçn geri gelir ve laurel ismini öldürmüş oldular. Talia al ghul morgdan Laurel'i alıp uzaklaştı. Talia al ghul Oliver'ı tanıyor ve bir şekilde gözükecek en mantıklı yolu bu. Oliver şaşırdı çünkü Laurel'in dönmesini beklemiyordu. Black siren olamaz çünkü arrowcave'in yerini nereden bilecek defalarca değiştirdi Oliver yerini. Laurelin cesedini gösterdikleri sahne hangisi sadece hastanedeki halini hatırladı. Bu sezon son sezon olursa efsane olarak bitirirler

Hatırlarsan constantin vixen gibi karakterler de direk gösterimişti Talia da öyle olacak

Damien'ın Laurel'la bir alıp veremediği yok ki.. Green Arrow'un ekibinden birini öldürdü sadece illaki Laurel olmak zorunda değildi. Öyle bir düşmanlığı da yok. Kaldı ki Damien bitti. Dönse bile can düşmanı Arrow varken Canary'yı napsın..
Damien ile alakalı olduğunu sanmıyorum ama başka bir şeyden dolayı döndürdülerse de gerçekten komik görnmeye başladı sürekli ölenlerin ölememesi..

Damien'ın sandığından daha fazla sebebi var. legendsı izlemiyorsun galiba sara birkaç kere damien'a kardeşini öldürdüğünü söyledi bu da onun dikkatini laurele çekmesine neden oldu sonra captan lance ona ihanet etti laurelın ölümü aynı zamanda intikam oluyor damien için. Laureli öldürmek en büyük hataydı geri getirerek en doğrusunu yaptılar. Felicity ve Diggle normalde olmayan karakterlerdi(ilk defa diziyle gözüktüler) onların ölmesi çok bir şey ifade etmezdi ama çizgi romanlarda vs Green Arrow'dan sonra gelen en önemli karakteri(dinah laurel lance'i) öldürdüler. Felicity'e ne yaparlarsa yapsınlar gebertsinler ama laurel'e dokunmasınlar. Laurelsiz green arrow aynı alfredsiz batman gibi... gizli bir Lazarus pit oluşmuştur flashpointle böylece Laurel dönmüştür. Çok karmaşık bir şey yapmazlar.

becauseImBatman'in teorisi muhtemelen dogru gelen black canary degil black siren.

Arkadaşlar bence oliverle o son hastane sahnesinde bir oyun döndü ve arkadaşımızın dediği gibi Talia aşık olduğu kadının ablasını alıp eğitti ve en sonun laurel geri döndü zaten o hastane sahnesinde laurelın öldüğüne gerçekten inanmamıştım çünkü bir boşluk vardı paybozda. Oliver şaşırarak gördü diyoruz bölüm sonunda çaresizlik içinde şu anda çünkü oliver yaşanan olaylardan ötürü ve laureli hiç ummadığı bir zamanda görünce şaşkınlık ifadesi gözüktü. Ayrıca bir dizi olduğu için bize akıl oyunu yapmaya çalışıyorlar bir kaç bölüme zaten o konuşma yada nasıl hayatta kaldığı çıkar ortaya

konuya abone kullanıcılar 4

Yukarı Çık