"üzgünüm ama gayet mantıklı konuşuyorum. sadece siz anlayamıyorsunuz." -doctor who

Arrow tartışma forumu

Tüm Forumlar > Arrow > Legends of Tomorrow

yeni konu aç Legends of Tomorrow

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Arrow'un 4. veya 5. sezonuyla ilgili spoiler söyleyeceklerim, şimdiden uyarıyorum.

Bilmeyenler olabilir, Legend of Tomorrow 2016'da başlayacak. Arrow ve The Flash gibi DC Comics'in. İşte The Flash'tan ve Arrow'dan karakterler var takım oluyorlar sonra gelecekten bir adam gelip siz bir takım oluyorsunuz falan falan diyor öyle.

Olay şu ki, Sara Black Canary'ydi öldü. Ama sonuçta White Canary olması gerek değil mi. Sara ölmüyor. Yani öldü tabi ki ama Arrow'daki herkes gibi o da diriliyor. Legends of Tomorrow'un fragmanını izlerseniz anlarsınız diye düşünüyorum, Sara'yı Lazarus Pit'te yani Ra's Al Ghul'un havuzunda diriltiyorlar. Öyle.

Dizinin ana karakteri veya ana karakterlerinden biri de Ray. Ray ölmemiş. Küçülmüş sadece. Patlama sırasında kıyafetindeki özelliği mi aktif edip küçülmüş bilmiyorum ama küçülmüş yani sonra büyüyor.

Yani Ray ve Sara yaşıyor anladığım kadarıyla. Ayrıca Legends of Tomorrow'da oynayacaklarına göre Arrow'un kalıcı kadrosunda yer almayacaklar galiba. Ve dizi 2016'da başladığına göre bence 4. sezonda herkes Ray'i ölü sanacak, Sara da ölü olacak diye düşünüyorum. 5. sezonda dönerler bence. Yani 5. sezonun onayını alıp almadığını bilmiyorum ama. Bu konuda görüşlerinizi almak istiyorum. Sizce ne olacak :D

facebook ta arrow türkiye ve the flash turkey sayfalarını takip etmeni öneririm. . daha fazla bilgi edinebilirsin. :)

Teşekkür ederim :)

Arrow'u o kadar seviyorum ki bu bilgi internete sızdığı andan itibaren biliyordum yine de sağol :D

Bildiğim kadarıyla yeni sezon olayı yok gibi yani hiç değilse legends of tomorrow çıktıktan sonra olmayacak . Sara White Canary olarak geri dönüyor ve Ray tahminimce ant-man in dc versiyonu ama adını ne yazıkki bilmiyorum sanırım yine A.T.O.M. olur.

Legend's of Tomorrow'da ki karakterler en azından hate wave ve captain cold flash'da devam ediyor yeni sezon set fotoğraflarında sette bulunuyorlar. Ayrıca LoT' daki birçok karakter arrow ve flash da tanıtılıcak diye okumusştum bir sitede.

konuya abone kullanıcılar 5

Yukarı Çık