"tek isteğim okulu bitirip beni kimsenin tanımadığı bir yerde yeni bir başlangıç yapmak." -gossip girl

Arrow tartışma forumu

Tüm Forumlar > Arrow > MEZARDAKİİ KİMDİR ?

yeni konu aç MEZARDAKİİ KİMDİR ?

BARRY İLE FELİCİTY YAKIN ARKADAŞ FELİCİTY ÖLSEYDİ BARRYDE ÜZÜLÜRDÜ.
THEAYI İLK BÖLÜMDE NE KADAR AGRESİF OLDUGUNU GÖRDÜK VE ONDAN ÖLMÜŞ OLABİLİR
OLİVER O YÜZDEN AGLIYOR OLABİLİR
VE SON OLARAK LAUREL HER NE KADAR DİZİDE OLİVERLE ARALARINDA SOGUKLUK OLSADA DİZİ ÇİZGİ ROMANA GÖRE GİDİCEK DİYOLAR O YÜZDEN ODA ÖLMEDİYSE

%60 THEA %30 OLİVER %10 LAUREL TAHMİNİM

bence Felicity. Barry geldiğine göre

barry ile felicity yakın arkadaş öyle olsa barry de aglardı

kim olduğunun ne önemi soksunlar lazarus pit e geri dönsün asadjaf dizi boka sardi hadi eyv.

ben sara diyorum çünlü saranın yeniden dirileceği doğruysa çok mantıklı bence

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

YA ADAMLAR BİZE DİZİ İÇİNDE SPOİLER VERİYO BEN ÖLECEĞİNİ BİLEREK NASIL İZLİYCEM ASDWQDAS

thea ölmüştür ama lazarus pit yüzünden ölemeyip geri dirilcek ve daha agresif olcak :)

Bence Ray. :) Ray'ın ölmesine değinmediler.

Bence Felicity yüksek ihtimal çünkü Damien Darkh'ın Felicity'nin babası olduğunu düşünüyorum bunun sebebi de birçok yabancı sitede bununla ilgili teoriler var ve tam olarak cümleyi hatırlamasam da David Ramsay(Diggle) bi konuşmasında izleyicinin Felicity'nin babasını bulmasıyla ilgili bir şey söylüyordu dediğim gibi tam hatırlamıyorum ama bulunduğu zaman vs. bunun gibi bir şey diyordu ama eğer mezardaki Felicity ise Barry'nin çok sakin gözükmesi de anlamsız 6 ay sonra olduğu için sezon finalinde açıklarlar büyük ihtimal izleyip göreceğiz

bence thea çünkü birincisi barry cenazeyi kaçırdım diyor ve çok sakin felicity olsaydı cisco falan da gelirdi. ikincisi thea kontrolü kaybetti falan dedi ya belkide iyice bozdu sonra da öldürdüler

Herkes Felicty diye düşünüyor sırf bu yüzden Felicty değil diyorum. Senaristler hemen ilk akla geleni vermezler çünkü. Ne Thea, ne Laurel, ne Dig değil bence. En tahmin edilemeyen ve beklenmedik birini verecekler. Felictydir belki diyene de şöyle bi teoriyi söyleyeyim. Ölen Felicity değil çünkü o Yahudiydi (sanırım). Hristiyan ve Yahudi mezarlıkları farklı oluyor ve bu Hristiyan mezarlığı gibi. Belki Amerika'da öyle değildir bilemiyorum ama dediğim gibiyse orda bi Hristiyan olan karakter yatıyor.

Ölen kişinin kim olduğuna gelirsek ya Oliverın bilmediği ve bu sezon ortaya çıkacak oğlu ya da oğlunun annesi. Ben oğlu diye düşünüyorum. Ana karakterlerden biri yerine yeni dahil olmuş Oliver için çok kıymetli olan birini harcayacak olabilir senaristler. Bekleyip görücez artık. Muhtemelen kış arası tatilinden önce bu sahneyi görücez. Son sahneden sonra yeniden şehre döndüğü zaman dilimine dönücez ve yaşananlar bizi ilk bölümün son sahnesine getirecek. O zamana kadar daha teorilerde türer epey sanırım :D Umarım SF ne kalmaz bu olay.

Birde Lazarus Pit olayı var. Lazarus Pit'e sokmayacaklardır orda her kim yatıyorsa benim tahminime göre, çünkü Thea yavaş yavaş agresifleşiyor ve daha da kötüye gidecek çünkü Lazarus Pitin getirdiği sonuçlar biliniyor ve Lazarus Pit'i de bu yüzden düşünülmeyecek olabilir Oliver, yoksa orda belli ki sevdiği biri var mezara gömmek yerine Lazarus Pit'e sokardı düşünmeden. Sonuçlarını göze alamadığından sonsuza kadar veda ediyor her kim ise

Yukarı Çık