"gerçeklik, sırf sen ona inanmayı bıraktığın için ortadan kalkmaz." -hannibal

Arrow tartışma forumu

Tüm Forumlar > Arrow > Nasıl devam ediyor

yeni konu aç Nasıl devam ediyor

Arkadaşlar diziyi 4x12 de bıraktım çünkü rezalet bir şekilde ilerliyordu, felicity ilk iki sezonda çok güzel ve çekici geliyordu gözüme ancak 3 ve 4'te çok fazla rol alınca sinirledim bozuldu ve soğudum. Nasıl ilerliyor dizi yazın dizi maratonuna gireceğim sizce değer mi izlenmeye?

son 3 bölüm biraz iyi gibi.. diğerlerini izleme sıkılırsın..

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Adamlarında elinden bir şey gelmez Arrow bu sonuçta süper güçlere sahip değil ve elinden geldiğince güzel götürüyorlar ki daha fazla ne yapmalarını bekliyorsunuz anlamadım beklentilerinizi söylerseniz sıkıntılarınızı daha iyi anlarız :D Ayrıca dizi gayet güzel konusuna göre gidiyor çizgi romandaki hikaye başlıklarına gayet sadık ama işleyiş farklı yorum farklı birazda değiştirmeler olmazsa zaten tadı olmaz olacak her şeyi bilirdik.( ee tabi Arrow herkesi yenecek bu olmazsa zaten süperkahraman dizisi olmaz :) ) Bence bir çok süperkahraman dizisinde olmadığı gibi bir kaç değerli karakteri öldürerek daha da başarıya ulaştılar. Son sözleri söylemek gerekirse Arrow un çizgi roman karakteri olarakta uzun süre tutulmadığını bilin :) onu ezdiler abileri çizgi romandı süper güçleri yoktu bu sebeple biraz aşağılardan izledi yolunu ama belirli bir hayran kitlesi de oluşturdu. Hep hikayelerde iyilik fışkıran karakterler vardı Arrow belki bu iyilik fışkırma olayını frenleten baba karakterlerden biridir her zaman bir seçim yap ne kadar kahram olursan ol üzül kaybet..

daredevil izleyince arrow pembe dizi gibi geliyor be..

Arkadaşlar öncelikle bu spoiler değildir. İMDB Arrow sayfasında 5. sezon için Oliver Queen, Bruce Wayne ( Batman ) ile tanıştığı ve adadan Slade Wilson'un kaçtığı aynı zamanda Ra's Al Ghul ile ilgili bazı bilgiler ve Malcolm Merlyn ile Damien Dark hakkında bazı şeyler yazmakda. Ondan dolayı bu sezon böyle geçti ama yeni sezon efsane olucak. Ondan dolayı izlemeye devam edin..

ya ben de 13ü izleyip bıraktım efsane olursa haber verin kalanını öyle izleyelim :)

bence de biraz sıktı ama son iki üç bölüm izlenmeye değebilir

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

12. bölümden sonra iyce pembe dizi oluyo izlemesen de olur. resmen 5 bölüm boyunca bi tek işte olli yle felicity nin aşkını anlatıyo ayrılıyolar falan... boşver izleme...

Ya bende 13'ten sonra bıraktım skxşocjnkdıog galiba hepimiz burda toplandık Felicity olayından sonra sıkıldım

4. sezonu bi an önce bitireyim de 5. sezona başlayayım diye izliyorum sırf. sanki 5. sezonda daha fazla aksiyon var gibi gözüküyo trailer ı izleyjn derim :))

konuya abone kullanıcılar 9

Yukarı Çık