"birini sevdiğinde kim ne derse desin savaşmaya değer." -pretty little liars

Arrow tartışma forumu

Tüm Forumlar > Arrow > Oliver-Damien Darhk Mistik Güç İkilemi?

yeni konu aç Oliver-Damien Darhk Mistik Güç İkilemi?

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Merhaba, bilindiği üzere bu sezon Damien Darhk ile yeni bir hikaye işleniyor.
İlk ve ilerleyen bölümlerde Damien Darhk'ın mistik güçlerine değinilmişti. Benim dikkatimi çeken son bölümlere doğru (12-13) Oliver'ın "Flasback" lerinde, adada bulunan mistik alametlere değinilmesi, Oliver'ın Shado ile konuşması ve mistik taşı alması bana Oliver Quinn'in de mistik güçlere sahip olabileceği düşüncesini getirdi, sizce de Oliver adada bulunurken mistik güçleri öğrenmiş olabilr mi düşünceleriniz nedir?

Öğrenmiş olamaz çünkü öyle olsaydı Damien Darhk ile ilk karşılaşmasında mutlaka mistik güçlerini kullanmaktan çekinmezdi. Ancak öğrenmiş olamaz dememin altında ki bir sebep de şu; Hatırlarsan bir sahnede Constantine, Oliver'ın vücuduna dövme tarzı bir metin işlemişti. Ardından "Zamanı geldiğinde ne işe yaradığını öğreneceksin" tarzında birşey söyledi. O sahneden sonra dövmenin ne işe yaradığını hala göremedik ki eminim Oliver'da hala bilmiyor ve kullanamıyor... O dövmenin sırrını öğrenseydi o zaman mistik güçleri vardır diyebilirdik ancak, öğrenemediği için şu anlık yok bence. :D

Serinin çizgi romanlarında mistik güçlerinin olduğunu öğrendim, dizinin gerçekçiliğinin düştüğünü de hesaba katarsak ileride gösterebilirler diye tahmin ediyorum :D

Spoilerın dibine vuran kardeşimize büyük bir alkış. :D

konuya abone kullanıcılar 2

Yukarı Çık