"barışı sadece adaletle sağlayabilirsin." - avatar the last airbender

Arrow tartışma forumu

Tüm Forumlar > Arrow > Promethus ile başka bi teori bakarsanız sevinirim

yeni konu aç Promethus ile başka bi teori bakarsanız sevinirim

Arkadaşlar her ne kadar Promethus un Slade olmasını dilesemde olacağını pek zannetmiyorum herkes tanıdığımız kişiler üzerine yoğunlaşmış ama bence Rusya ile ilgili veya o yıl olan ada ile ilgili. Şimdi bi düşünün 1.sezon olanlar ada ile bağlatılıydı, 2.sezon olanlar yine aynısı ada da Slade vardı ve Starling de de Slade vardı, 3.sezon Yao Fei vardı flashback kısımlarında ayrıca Straling de de o vardı bağlı olarak Suikastçiler Birliği, 4.sezonda ise yine ada ile bağlantılıydı Starling de olanlar Oliver adada büyücü ile uğraşıyordu Starling de de. 5.sezon niye öyle olmasın? Rusya dan bi düşman olabilir diye düşünüyorum ayrıca 2.sezon 6.bölüme bakın derim Oliver Diggle Felicity falan Rusya ya gidiyordu hatırlatırım belki bi ayrıntı yakalarız... Siz ne düşünüyorsunuz?

bu felicity'nin erkek arkadaşıdır prometheus ve onunla ilgili hiçbir şey bilmiyoruz kesin rusya ile bağlantısı vs vardır. Yine basite kaçacaklar Flashdaki alchemy gibi maalesef. tommy yada Robert queen olmasını isterdim ama yazarlar Green Arrow'u batırmaya yeminli gibiler.

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

bencede felicity nin erkek arkaaşı olması mümkün çünkü hep arrow u soruyor heeyecanlıymış gibi rol yapıyor birde zaten dizi rol yapması mümkün biliyom ama rolün için rol ü de mi duymadınız

prometheus teşkilatta delil odasına erişimi olan biri

Rusya bağlantısı çıktı fakat diğerleri tutmamış

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Rusyayla ne alakası var ilk sezonda öldürdüğü herifin oğlu çıktı

bence çok basit oldu. Her sezon farklı bi düşmanı vardı bu sezonda promethius olacaksa izleyici tatmin eden biri olmalıydı. ,tommy gibi

konuya abone kullanıcılar 6

Yukarı Çık