"şiddet kendi iyiliği için hiç bir sonuca varamaz." -oz

Arrow tartışma forumu

Tüm Forumlar > Arrow > Sizce dizinin gidişatı ne durumda?

yeni konu aç Sizce dizinin gidişatı ne durumda?

Evet başlıkta da belirttiğim gibi sizce dizinin gidişatı ne durumda.

Ben son 2 sezondur gerçekten sıkıcı buluyorum.

Sizler ne düşünüyorsunuz?

Gerçekten bencede öyle yani yeterince can sıkıcı bir duruma geldi ilk 2 sezonu ağızım acık ve dikkatle izledim hadi 3cu sezonuda desek ama 4cu sezon tamamıylen beni sıktı

bence olayları bu kadar fantastik hale getirmemeleri gerekirdi meta insanlar doğa üstü güçler ben flasha bile başladım ve bi kaç bölümden sonra sıkılıp saçma bulup bıraktım gerçekten 2 sezonu bende ağzım açık izledim muhteşemdi ama sonra yavaş yavaş saçmalamaya başladı herşey gayet gerçekçi ve olasıydı şimdi çoğu şey hayal gücü haline döndü bence yavaş yavaş bunlardan arındırıp eski haline döndürmezlerse yakında herkes bırıkır bu diziyi izlemeyi...

gerçeklikten hayal dünyasına geçis bir dizi için senaryo bulamama durumunun vücut bulmuş halidir... iice kurtlar vadisine bağladılar... onun üstü onların da üstü metalar süper kahramanlar daha büyük kontrolcüler... şehirdende koptu dizi...

Ara ara tekrardan izlerim 1.sezonu vede 3. 4. kez izlememe rağmen bu bölümlerden daha çok sarıyo dizi gittikce batıyo flash arrowun alt dizisiyken arrow flashın alt dizisi oldu

1. sezon ve 2. sezon harikaydı. Bunun nedeni daha çok Oliver odaklıydı, dövüş sahneleri daha güzeldi. bir olaya bir sürü kişi gitmiyordu vs vs Saranın 3. sezon ölüp 4.de tekrar dirilmesiyle de çok saçmaladılar. Senaristlerin Laurel karakterini gelişimini saçma sapan yapması, Felicity nin ilk 2 sezondan sonra karakterindeki kötü değişimler, karakterlerin önüne gelene trip atması.. Sanki süperkahraman dizisi değilde ergen lise dizisi izliyoruz. Çizgi romanlardaki Black Canary ile dizideki arasında uçurum var. Ne Sara nede Laurel ikisini toplasan bir gerçek Black Canary etmiyor. Sara karakterinin diziye girip geri gitmeleride artık sıktı. Legends of Tomorrow un alt yapısını yapacaklar diye harcadılar yani. Böyle giderse 5.sezon final yapsınlar bence.

Laurel bi tecrube yasamadan zorlu eğitim almadan maske takıp kahraman oldu anasınısatıyım olaya bak

Herşey flash ın yüzüne , çok gerçekçi mantıklıyken güzelim diziye karıştırdılar sonra fantastik diziye döndü

kimseyi öldürmeyeceğiz diyorlar ama dig silah kullanıyo oliver ve thea ok saplıyolar nasıl oluyo bu iş anlayamadım mentalite hatası var dizide ayrıca

Dizinin gidişatı hiç iyi değil.Tamamen bozdular.Sebepleri:

-Arrow kimliğini bu kadar erken açıklamaması gerekirdi.
-Felicity gibi gereksiz bir karakterin bu kadar aşırı bir derecede abartılıp ön plana atılmaması gerekirdi.
-Dizide karakter öldürmede sıkıntı yaşıyolar.Ölen ölmüştür..Sürekli geri getiriyorlar karakterleri.
-Aşırı mistik konulara girdiler.
-Aksiyon sahnelerinin kalitesi aşırı derecede düştü.
-Dizinin başrolü çok güzel dayak yemeye başladı milletten
-Bunu da söylemeden edemiyeceğim Dizi ilk 2 sezon kesinlikle sinema izler gibi izliyordum.Her bölüm aşırı kalite içeriyordu.Batman izler gibi izliyordum.Fakat kaliteyi o kadar çok düşürdülerki artık düzeltecek bir şey kalmadı.Yapacak bir şey yok.Bitirsinler bian önce.

bence bütün sezonlar çok güzeldi Felicity ölmesin

konuya abone kullanıcılar 11

Yukarı Çık