"barışı sadece adaletle sağlayabilirsin." - avatar the last airbender

Arrow tartışma forumu

Tüm Forumlar > Arrow > Yeni Bölüm-(Spoiler VARDIR)

yeni konu aç Yeni Bölüm-(Spoiler VARDIR)

Arrow un 10. bölümünde görüdüğümüz mezardakinin Felicity olmadığı anlaşıldı.Peki Kİm Bu ???????

İhtimalleri saymadan önce şunu belirtmek isterim.Oliver bu benim sorumluluğumdu gibisinden bir cümle kurdu.Eğer böyle bir cümle kurduysa bunun kahramanlık yapan biri olduğunu düşünmüyorum.Çünki genelde onlara başının çaresine bakar gibisinden bişiyler söylüyor.Ölen kişi kimse barryi derinden sarsmışa benzemiyor.Üzülmüş fakat derinden üzülmemiş.(Felicty salya sümüktü mesela).

-Oliverın çocuğu diyorum fakat bu ihtimal bana düşük geliyor.Ölen kişi herkimse felicity e oldukca yakın birisi.
-Benim en büyük tahminim Felicity nin annesi.
-İkinci ihtimal ise o felicty nin şirketindeki zenci çocuk olabilir diye düşünüyorum.

Sezon başında bu sahneyi görünce bir düşünmüştüm Felicity olabilirmi die fakat bölümler yayınlanıp izledikçe bu ihtimal düştü büyük ihtimalle ölen kişi THEA

bence thea çünkü barry theayı tanıyor felinin annesi olsa barry ne alaka zenci olsa yne barry ne alaka benim sorumluluğum dediği için thea ama diğer ihtimalle eğer geri dönerse roy bence

bencede thea çünkü barry ve oliver ın ortak tanıdığı laura thea felicty ve john var bunlarda felicty nin ve oliverın öldğünde ağlayacağı kişiler laura yı zaten diyo oliver o kendi başının çaresine bakar john da öyle ama thea onun kardeşi sonuçta ama ölürse harbi fazla olucak ailesinden herkes gitti aq

http://www.dizifilmler.info/haberdetay.php?haberID=1061
Arkadaşlar geniş bir fragman var. Bakmak isterseniz. Ayrıca ben kimseyi eksik göremedim kadroda.

bence ölen kişi daha diziye girmedi

Arkadaşlar sırf yorum yapmak ıcın kayıt oldum acaba 2.dunyadan bırısı olabılırmı olen ?

2. dunyadakı felıcıty ölmüş olabılır değilmi veya şuanki dünyadakı felıcıty ölmüşşdür arabadakı 2. dunyadakı felıcıty dır çünkü sakat değildi felicity ?

Mezardaki kim?
önemli üclü : Thea, Laurel veya Diggle
daha arka plan ama olabilitesi bence daha yüksek olanlar: Felicity nin annesi, Lance, Diggle'in esi, Roy
digerleri (banapek olmaz gibi gelenler): oliver'in oglu, Oliver'in oglunun annesi

Arkadaşlar tahmin yürütürken ''Benim sorumluluğumdu'' lafından önce Darkh'ın ''Ailenle son zamanlarını geçir'' lafına dikkat etsek daha doğru olur.

Thea %90
Laurel %80
Lance %30
Diggle'ın kardeşi %70 diyorum.

Kardeşi ne alaka derseniz bir nevi hayaletlerin yıkılmaz kuralını yıktı ve Darkh hakkında konuştu, hatta konuşmakla kalmadı evinin adresini verdi.

William (Oliver'ın çocuğu) olabilir.
1- Barry de tanıyordu -haberi vardı en azından-
2- Damien'ın ''Ailenle son zamanlarını geçir.'' sözüne aykırı değil. Teknik olarak William da Oliver'ın ailesi.
Ama Thea da olabilir. Bunlar dışında tahminlerim yok. Ama ben paramı William'a yatırıyorum.

konuya abone kullanıcılar 14

Yukarı Çık