"hepimize mutlu bir sona inanmamız öğretildi." -south park

Arrow tartışma forumu

Tüm Forumlar > Arrow > Yeni sezonlar hakkında.

yeni konu aç Yeni sezonlar hakkında.

Arkadaşlar 2 sezondan sonra gerçekten dizi çokmu boklaşıyor 1. sezon 21. bölümdeyim sırf forumlarda böyle yazıldığı için yavaş yavaş izliyorum :/

ilgisi yok bence dizi heycanla devam ediyo tabi ki arada sıkabiliyor ama 3. sezon bence gayet iyi

bence sıkılacak bi durum yok dizi süper gidiyor :)

Bence alakası yok. İlk 2 sezon 9/10 luk derecede idi. Son 2 sezonda ise ergen dizisine döndü, saçma sapan hal aldı. Eğer aşklı meşkli diziler izlemek istesem yerli dizileri bakardım. Sana önerim 2.sezon bitir ve birdaha yüzüne bakma :) Son olarak 2-3 dizi önerim var; Lucifer, Gotham, Daredevil, Jessica Jones, Agent Of Shield.

atmayalım şimdi alakası yok ilk üç sezon galet güzel dörtte iyi gidiyo yani takma sen bu salakları

Ben 3. Sezonu bitirdim ve ilk 3 sezon çok harika.Ama 4. Sezonun ilk bölümünü izledim adam eliyle okları falan durdurdu.Tövbe dedim.Valla bakcaz 4. sezonu da bir izliyeyim her şeyi görcez.

bence izleyicilerin kim olduklarını unutmuşlar. yani biz bu dizileri süper kahraman dizisi diye izliyoruz aşk-ı arrow çekiyolar. yakında game of thrones a bağlayıp theayla oliver çıkarsa hiç şaşırmam

Ben 3. sezon değilde 4. sezonda gerçekten sıkıldım 4. sezona kadar severek izlediğim bi diziydi sonra her şeyi karıştırdılar

konuya abone kullanıcılar 8

Yukarı Çık