"+sevgili tanrım, bütün bunların parasını biz ödedik, hiçbir şey için teşekkürler!" -homer simpson

Atlantis tartışma forumu

Tüm Forumlar > Atlantis > Dizi Hakkında

yeni konu aç Dizi Hakkında

Dizi 2 ayrı sezondan oluşmakta.

İlk sezon Merlin gibi bir dizi izleyeceksiniz.Efektler fena değil,oyunculuklar güzel.Ve "Bu dizi tutar arkadaş." diyeceksiniz.

İkinci sezon Muhteşem Yüzyil gibi bir dizi izleyeceksiniz.Saray entrikaları ve Ariadne'ni Jason'a "Sen soylu kanından değilsin ve seninle evlenemem.Atlantis için." gibi klişe sözlerini duyacaksınız.

Dizi iptal edildi.BBC News bunu açıkladı fakat ellerinde 7 bölümün daha bulunduğu söyleniyor.Fakat dizinin iptal haberi geleli baya bir oldu.Yani bana göre şu ana kadar yayınlansaydı yayınlanırdı.Bana kalırsa ellerinde ki 7 bölüm 2. sezon 4. bölümden sonraki bölümlerdi.Onları da yayınladılar işte.

Ve Hereos gibi dizilerde olduğu gibi hikaye bitmeden hevesimizi kursağımızda bırakarak bitirdiler diziyi.
Ne kadar 2. sezona kötü desem de iptal olmayı hak eden bir dizi değildi bence.İptal olmasına en üzüldüğüm dizilerden birisi olacağı kesin.İzlemek isteyenlere de kesin tavsiyemdir...

Umudum ilerleyen senelerde devam dizisi (farklı bir ad ile) yapmayı düşünmeleridir.

konuya abone kullanıcılar 0

Yukarı Çık