"ne zaman bir erkek yanlış bir şey yapmadım derse yanlış bir şey yapmıştır." -teen wolf

Attack on Titan tartışma forumu

Tüm Forumlar > Attack on Titan > Eren'in Acemiliği & Güçsüzlüğü

yeni konu aç Eren'in Acemiliği & Güçsüzlüğü

Eren yaşı ve tecrübesizliği gereği mi bu kadar güçsüz? Gerçekten, Eren ne zaman sinirlense bende sinirleniyorum ama dayak yeyince üzülüyorum. Hiç kimse de yakın dövüş sanatı öğretmiyor ona. :( Mangayı okuyanlar, çok fazla spoiler vermeden Eren'in ileride ki durumunu anlatabilirler mi? Hep böyle dayak mı yiyecek?

Eren aşar bunları :)

Umarım :(

bencede aşar bro

Mangayı full okudum ve spoiler vermeden söyle diyebilirim ancak aşırı güçlenecek :D Ve yeni yeni yetenekler keşfedecek

Peki dişi dev, zırhlı dev ve muazzam deve karşı güçlü olacak mı? Onları kolayca yenebilecek mi?

4. sezonda dişi dev ile ilgili pek bir şey yok, olursa yine sezon finalinde görebiliriz. Güç kısmına bakacak olursak, Rainer gelecekte yaşlanıyor ama Annie hala kristalin içinde olduğu için yaşlanmıyor. Yorgun Reiner'ın Eren'e karşı bile pek şansı kalmıyor artık. Muazzam deve karşı hiç bir devin şansı yok. Zaten dünyayı yerle bir edecek titan türü de muzzam devlerden oluşuyor. 4. sezonda Eren'den tiksinebilirsin :)

konuya abone kullanıcılar 5

Yukarı Çık