"tonight is the night!" -dexter

Attack on Titan tartışma forumu

Tüm Forumlar > Attack on Titan > Kaç sezon olucak?

yeni konu aç Kaç sezon olucak?

Merhaba arkadaşlar,Animenin mangası halen devam ediyormuş,Sizce bu gidilşle kaç sezon olucak anime? kaç yıl daha gideri var?

Eğer son bölümlerini izlediysen spoiler vermek istemiyorum film uzayacak baya 4 sezona yaklaşıyoruz çünkü her sezon 25 bölüm oluyor eğer bunu okuyorsanız şuan 20.bölümde benim tahminim eğer hikayeyi hızlı yaparlarsa 4 sezon olur başka başka şeyler olursa çünkü hikayeye bi anda başka şeylerde katıldı çok karışık beynim yandı benim 5 sezon olabilir.

Manganın şuanki durumuna dayanarak minimum 5 sezon lazım. Tabi stüdyo değişti, eğer mangadan sapıp kendi yollarını çizerlerse durum ne olur bilinmez. Tabi bence bu güne kadar tutmuş bir formülü bozacaklarını sanmıyorum. Üstelik Hala Annie uyanmadı, 3. sezondan hala bazı soru işaretleri var ve 4. sezonda da cevaplanmadı. Benim kişisel görüşüm 1-2 yıl bekletip 4. sezonu yine 3. sezon gibi part 1-2 şeklinde ayırıp 5.sezonda hızlıca toparlayıp noktayı koyarlar diye düşünüyorum. Doğrusu seri öyle bir şekilde başlayıp gitti ki eğer kafalarda daha zekice ve tutarlı bir plan varsa 6. sezona da hayır demem.

konuya abone kullanıcılar 2

Yukarı Çık