"sende sessiz kalma yeteneği var. bu da seni paha biçilemez bir arkadaş kılıyor." -sherlock

Avatar: The Last Airbender tartışma forumu

Tüm Forumlar > Avatar: The Last Airbender > Her Haftasonu saat 9-10 arası CNBC-e'de izlerdim :')

yeni konu aç Her Haftasonu saat 9-10 arası CNBC-e'de izlerdim :')

Şimdi Shameless'da başka şeyler peşindeyiz asdfghjk

Aynen bende izlerdim, bundan önce bi çocuk programı vardı adını hatırlıyor musunuz ?

sungerbob :) penguenler vardı :D bıde hepsınden once go dıego go dıye malca sıkıldıgım bısey vardı :D

Kaşif Dora'yı unutma :DD

nickelodeon da önce saat 17:00 da izlerdim sonrada tekrarını 21:00 da duygulandım amk lksdfjaşld

cnbc-e de bi gün rast gelmiştim küçükken yemin bile edebilirim 8 yaşımdaki sadece o anıyı hatırlıyorum Avatarın Sezon Finali Ateş Lordu ile karşılaşmasını ve sonucunu görmüştüm ve sonra dedim bunu izlerken hayatımın en büyük spoiler ını yemişim varya ne koymuştu :'(

küçükken sabah kalkıp izlerdim . ne günlerdi.duygulandım ilk bölümü izleyince

icarly yide unutmayalım geç kalktığımda bi umut bitmemiştir diye açardım cnbce yi bu salakça diziye denk gelirdim.

Noldu şimdi o programa bee :((.Yok oldu gitti.Çok güzeldi.Zevkle sabah 9dan 12-1 e kadar sevdiğim programları izlerdim.Penguenler,avatar,süngerbob,icarly vs...5 günlük yoğun ders ortamının yorgunluğunu atardım sayesinde.Dershaneye gitmek istememiştim 6. sınıfta bu yüzden.

ya amk küçüklüğüm icarlyle avatarla süngerbobla geçti duygulandım :') bi de şey vardı yarış arabalarını yarıştıran çocuklarla ilgili bi anime şeysi vardı da adını hatırlamıyorum

flesh and dashdı sanırım

konuya abone kullanıcılar 11

Yukarı Çık