"+bu da sevgili eşime. -ekmek yapma makinesi mi? +hep ekmeğimiz bitiyor ya ondan. -sütümüz de bitiyor inek aldın mı?" -dexter

Avatar: The Last Airbender tartışma forumu

yeni konu aç Nickelodeon

ya görünce resmen çocukluk anılarım gözümün önünden geçti. Nickelodeon'da sabah dokuz akşamları beşte olurdu aynı bölümler olmasına rağmen tekrar tekrar izlerdim 12deki okuluma dokuzda uyanırdım izlemek için :( çok özlemişim ya duygularım depreşti gözlerim doldu konuşamıyorum..

en az nickelodeon dan 3-4 kez bitirmişimdir :)

Icarly Ve Avatarı Hiç Kaçırmazdım

Nickelodeon da finalini izlemiştim varya ne spoiler almışım :'(

Tek kelime "EFSANE"

tribbiani daha fazla haklı olabilir misin acaba.... :')

ne izlerdim ya :)

Küçükken 1-2 bölümünü izlemiştim ama bitince hep üzülürdüm .d

arkadaşlar ben nickledeonda bu diziyi yıllar önce izlemiştim ama bu kadar bölüm yoktu sanki eskiden.herhangi bir bilgisi olan var mı? tv de Türkçe dublajlı olarak yayınlanan dizide bütün bölümler var mıydı ?

nickelodeon sırasız olarak rastgele yayınlardı bu kadar çok bölüm olduğunu ben de fark etmemiştim ama var evet

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

nickelodeon nın yayınladığı zamanlarda seri ham kalitedeydi üstelik internette ki izlediğimiz seride ise ufak değişiklikler var örnek vermek gerekirse 2x11 the desert bölümünde Katara Aang i sakinleştirdiğin de ikiside ağlıyordu çünkü duyguları aynıydı burada ise bu yok. ayrıca 2x20 final bölümünde de bazı ufak kesitler var sanırım. Muhtemelen zamanında internet e düşen bölümlerde telif hakkı yememek için böyle küçük detayları kestiler. Ayrıca bilmeyenler vardır Seri çizgi roman olarak devam ediyor ve yeni çizgi roman 2018 de çıkacak.

konuya abone kullanıcılar 10

Yukarı Çık