"herkesin hayatına kimse karışamaz." -bir dost

Avatar: The Last Airbender tartışma forumu

Tüm Forumlar > Avatar: The Last Airbender > The last airbender türkçe dublaj

yeni konu aç The last airbender türkçe dublaj

Birkaç gün önce avatar serisini baştan izlemeye heves ettim ve gecenin bir yarısı türkçe dublaj aradım, nihayet birkaç sitede buldum ancak tamı tamına 3 sezonun da türkçe dublajını bulamadım.Çoğu sitede türkçe altyazı mevcuttu.Avatar the last airbender'ın türkçe dublajını çok beğeniyorum, türkçe altyazılısına tercih ederim ve bundan 1-1.5 yıl önce internette aradığımda rahatça bulunabiliyordu türkçe dublajı. Çoğunlukla çizgi film sitelerinde vb oluyordu ve şimdi o tarz sitelerdeki avatar bölümlerine baktığımda görüyorum ki hepsi türkçe altyazı olmuş.Google'dan aradığımda avatar the last airbender türkçe dublaj'la ilgili önüme birçok kere çıkan bir site oldu ancak o da kapanmış. 3.sezon 11. bölüme kadar türkçe dublajını bulabildim ama siz de biliyorsunuz ki son bölümler altın değerinde , o bölümlerin türkçe dublajını nasıl bulabilirim bir fikri yahut çözümü olan varsa lütfen bana ulaşsın: [email protected]

Google'a avatar son hava bükücü yazınca en başta çıkan sitede dublajını bulabilir siniz ben oradan indirip izlemiştim.

Ben başından sonuna kadar dublaj izlediğimi hatırlıyorum ama üstünden zaman aşımına geçtikçe linkler kırılmış altyazı daha sonra yapıldığı için sağlam duruyo olabilir ama nacizane tavsiyem baştan izlemeye heves ettim dediğine göre ikinci izlemen.. Son sezonun kitabını alıp okursan ayrı keyif alabilirsin.

çizgi film izlemekle, kitap okumak aynı keyif olurmu be yaaahahahua, übber hayalli gücün varmış senin oğUzkaNka8

zeyhaf, bulmuştum ama tamamını bulamamıştım.
oguzhan aynen daha önce izlemiştim ve kitapları tamamen unutmuşum. Şimdi biraz baktım da kitaplar tükenmiş bile, bekleyeceğiz galiba.

konuya abone kullanıcılar 5

Yukarı Çık