"+bu da sevgili eşime. -ekmek yapma makinesi mi? +hep ekmeğimiz bitiyor ya ondan. -sütümüz de bitiyor inek aldın mı?" -dexter

Banshee tartışma forumu

Tüm Forumlar > Banshee > 4. sezon final sezonu olacak

yeni konu aç 4. sezon final sezonu olacak

Cinemax'tan yapılan açıklamaya göre 4. sezon dizinin final sezonu olacak. 8 bölüm sürecek olan 4.sezon 2016 yılında

http://22dakika.org/cinemax-bansheenin-4-sezon-sonunda-sona-erecegini-acikladi/

lanet olsun dostum

damn it

Ulan ne salak diziler devam ediyo bu dizi final yapıyo yazık bee :S

vampir köpek dizilerinden çok farklıydı yüzüklerin efendisi tarzıda sıktıkça buraya kaçıyorduk kötü oldu

Bu diziyi iptal edenin aklına tüküreyim.

hayırrrrrr olamazzzzz iptall olamazzzzzz

İptal etmekte haklılar, dizi çok uç noktalarda geziyor ve bunu karşılayacak izleyicisi yok. Daha açıklayıcı olmak gerekirse hem askerleri ezip hem dini ezip ayrıca üstüne bi de cinselliği ön plana çıkartırsa bu dizinin bu kadar gitmesi şans olmuş. Bana göre inanılmaz güzel bir dizi GOT ne ise bu da o derecesinde fakat gerçekleri de görmek gerek.

Türkiyede uyarlaması dahi olsa bu dizinin ne bi biçimde 1 gün sürmez adamlar kilisede çatıştı düşünsenize türkiyede oldugunu. Gene buna da şükür 4 sezonluk bir şaheser yarattılar.

Türevlerine rastlamadığım bir dizi. Finalini izledikten sonra arayışta kalacağım hep.

Vallahi şaşırmadım hiç ama üzülmedim mi biteceğine evet üzüldüm hemde çok. R4m0s haklı bu konuda. ne saçma sapan dizilen devam eder ama bu final yapar. neyse sağlık olsun, varlığı aranacak yeri doldurulamayacak dizi.

NİYE AMA NEDEN BÖYLE YAPIYOSUNUZ TEEN WOLF BİLE KAÇ SEZON OLDU AQ 4 SEZON NE YA BU MÜKEMMEL BİR DİZİ NİYE GEÇERLİ Bİ SEBEP SUNUN

konuya abone kullanıcılar 11

Yukarı Çık