"şeytan ayrıntıda gizlidir." -hannibal

Batman: The Animated Series tartışma forumu

Tüm Forumlar > Batman: The Animated Series > İndirme Butonu Çalışmıyor

yeni konu aç İndirme Butonu Çalışmıyor

İndirme Butonu Çalışmıyor

Bu dizi daha önce dizimagta vardı ama ülkemiz muz cumhuriyeti olduğundan dizimag kapatıldı sonra bu diziye dizilabta rastladım huyumdur siteler bir bir kapatıldığından dizeleri ileride tekrar seyrederim diye download ederim nitekim çok da haklıyım çünkü bu diziyi dizimagta izlerken dizinin başlarındayken dizimag kapatıldı bu diziye tekrar burada rastlayınca dizinin tüm bölümlerini download edeyim sonra site kapatılsa da izlerim dedim ilk 3 bölümü download ettim çünkü sitede indirme butonu var ama sonra indirme butonu iptal oldu sonra tekrar kondu şu an indirme butonu var ama işlevsiz tıklayınca yan sekmede dizi tekrar açılıyor ama inmiyor bu durumu yetkililere yazdım ama cevap yazmadılar indirme butonunun bir an önce çalışır hale gelmesini istiyorum ve şu an 1. sezon 1. bölüm olan
The Cat and the Claw Part 1 açılmıyor o da yüklensin.

konuyla ilgili olarak donanimhaber.com sitesine yazdıklarımı aynen kopyalıyorum

dizilab.com sitesinden nasıl video indirilir hangi programı denediysem olmadı dizilab.com sitesinden nasıl video indirilir

Batman The Animated Series Bu Sefer Kaçmasın

Batman The Animated Series çok sevdiğim bir çizgi film serisidir dizimagtan izliyordum ama malum dizimag kapatıldı zaten içime de doğmuştu bölümleri indireyim demiştim ama üşendim neredeyse 2 yıldır bu diziyi ara ara googla dan kontrol ettim torrenten indirip altyazı ekleyebilirdim ama üşendim dizimagtan indirmeye de üşenmiştim ama şimdi aynı hatayı yapmak istemiyorum dizilab.com sitesine bu çizgi film tekrar yüklendi

http://dizilab.com/batman-the-animated-series

ama sıkıntı şu bu çizgi film dizimagta varken maxthon dan indirebiliyordum ama şimdi maalesef indiremiyorum yani download edemiyorum derseniz ki nasıl olsa var izle indirmesen de olur hayır olmaz çünkü daha önce dizimag vardı orada da izleyeceğim diziler vardı ama site kapatıldı bu site de çok yakın zamanda kapatılabilir Maxthon Cloud Browser taracıyısı birçok filmi videoyu indiriyor ama bu siteden indirmiyor http://en.savefrom.net/ de indirmiyor UmmyVideoDownloader da indirmiyor Eagle Get da indirmiyor bu siteden nasıl video indireceğim yardımcı olursanız çok severim buradan da yazabilirsiniz faceden de yazabilirsiniz adresim

https://www.facebook.com/meltemheves8

şimdiden teşekkürler

idm (internet download manager) ile indirip divxplanet ten paket halindeki altyazı dosyasını indirebilirsin. Ve aynı huya bende sahibim. Mutlaka indirip izlerim ve maalesef haklısın mutlaka siliniyor. Ben bütün bölümleri bu şekilde indirip arşiv yaptım :)

idm indirmiyor nasıl indirdin idm ile merak ettim sende tüm bölümler varsa gmailden göndersene

İdm-Seçenekler-Google Chrome tik koy. Sonra google chrome'da uzantısı olması lazım etkinleştir ve bu videoyu indir diye bi şey çıkıyor sitede hemen videonun üstüne ona bas ve indir :)

bilgilendirme için teşekkürler yazdıklarını yaptım idm seçeneklerden google chrome tik koymayı zaten biliyordum ama uzantıyı bilmiyordum google chrome uzantı seçenekleri galerisinden idm uzantısını seçtim yinede olmadı sanırım benim idm de sorun var yinede çok sağol zaten arkadaşlar yorum kısmına bazı bölümlerin olmadığını bazı bölümlerinde alt yazısı olmadığını yazmışlar en iyisi torrentten hepsini indirmek

torrent nasıl kullanılıyor bende dizileri indirmek istiyorum ama bir türlü çözemedim torrenti :(

konuya abone kullanıcılar 3

Yukarı Çık