"seninle olduğum zamanlar dışında hep yalnızdım." -spartacus

Being Human tartışma forumu

yeni konu aç 5.sezon

being human kesinlikle devam etmeli çünkü mükemmel bi dizi napıcağımızı bilmiyorum ama fanları olarak bişeyler yapmalıyız

bence ilk olarak yorum yapmaya özen göstermeli takipçi sayısını arttırmalıyız bu dizi kesinlikle hak ettiği değeri alamıyo

dizi final yapalı çok oldu elimizden gelen birşey yok sam witweri felan başka yerde görmek istiyorsan dizi önerebilirim diğer yorumlardada dediğim gibi saçmalayacaklardı eğer devam etse teen wolf gibi bi ergen dizisine dönmesini istemezdim

ha bu arada bir yan dizi çekilirse güzel olabilir aidan ın eski hayatını anlatan bir yan dizi

zaten o ergen dizisi gerçekten midemi bulandırıyo konu diye bişey yok ortada sırf saçmalıyolar bu arada burdaki favorim sam huntington aynen yan dizi olsa çok güzel olur ama bence burdaki 4 başrol oyuncusunu içeren bişeyler olmalı diye düşünüyorum tavsiye içinde saol bu dizi başka kişilerede tavsiye edersenn sevinirim

Sam Witwer oolduğu başka dizi yada film izlemedim. peki sence Sam huntington nasil bence being humana farklı bi anlam katmış gerçekten oyunçuluğu falan çok iyi farklı bi havası var

Sam witwerin dizideki gibi insan üstü bişey olduğu dizi izlemek istersen smallville de 7. sezonda dooms dayi oynuyor(supermani anlatan dizi) vede star wars ın oyununda ana kahraman

dizinin devam etmesi bu satten sonra eski tadında olmaaz ama dizinin spin off u olsa fena olmaz

konuya abone kullanıcılar 4

Yukarı Çık