"birini tanıdığını sanıyorken sonra bir bakıyorsun aslında hiç tanımıyormuşsun." -dexter

Being Human tartışma forumu

Tüm Forumlar > Being Human > Final mi iptal mi

yeni konu aç Final mi iptal mi

Merhaba arkadaşlar. Diziye başlamadım ancak beğeneceğim bir şeye benziyor ve yorumlar da genelde olumlu yönde olduğu için başlamayı düşünüyorum. Ancak biliyorsunuz diziler sık sık yayından kaldırılıyor ve sonu bağlanmayan bir dizi izlemek istemiyorum çünkü o kadar olayların içine girmişken bir anda bitmesi çok sinir bozucu oluyor. Dizinin planlı bir finalle mi yoksa iptal ile mi bittiğini bilen varsa lütfen yazabilir mi? Teşekkürler...

final oldu ve emin ol en tatmin edici finaller arasında neredeyse.bu dizi tam olarak seni yakalayamaz ama bi yandan çeker de çeker bırakamazsın ki son iki sezonda çok bağlanmış oluyorsun.kesinlikle izliyorsan ara ara skıldıgında bırakma. dizinin son bölümüne doğru ne demek istediğimi anlarsın

evet dizi belli zamanlar sıkıyor ben mesela 1 hafta hiç bakmadığım zamanı biliyorum ama son zamanlara özellikler son sezonlarda bayıldım son sezonu 2 günde bitirdim sanırım ve finalle bitti herşey bişeye bağlandı yani.
izlemeni tavsiye ederm

konuya abone kullanıcılar 2

Yukarı Çık