"birini tanıdığını sanıyorken sonra bir bakıyorsun aslında hiç tanımıyormuşsun." -dexter

Better Call Saul tartışma forumu

yeni konu aç Alt Yazı

Bilindiği üzere dün dizinin yeni bölümü yayınlandı. Fakat 2 gündür alt yazı gelmiyor. Yetkili birisi bir açıklama yapacak mı? Diğer sitelere göz attığımda alt yazıyı hazırlamışlar fakat ben dizilab. den takip ettiğim için izlediğim dizileri diğer sitelerden izlemek istemiyorum.

aynen 2-3 günden beri bekliyorum colony de de aynı hatayı yaptılar 1 hafta geçti ondan sonra altyazı yaptlar

çoğu dizinin altyazısı dizi yayınlandıktan 2-3 saate geliyor bunda hala yok başka sitelerde izlememek bu durumdan sonra saçmalık olur

Bende başka siteden izlemek istemiyorum bir an önce çevirirseniz çok seviniriz teşekkürler.

Gidin başka siteden izleyin arkadaşlar neden izlemiyorsunuz? Evet dizilab ı seviyoruz, emeği geçen herkese teşekkür ederim ama kaç gün oldu çıkalı hala alt yazı yok. Sabah siteye yüklendi, akşamı bekledim baktım çeviri hala yok, başka siteden izledim. Siteyi reklam yuvasına döndüren yöneticiler, değerleri dizilerin çevirisini kısa sürede yapmak zorunda bu kadar basit.

bencede gidin başka yerden izleyin arkadaşlar

Eskiden ingilizce altyazı oluyordu şimdi o da yok,......

Başka bir sitede de yok şahsen ben bulamadım? Hatta çoğu sitede dizi bile yok nerede buldunuz acaba gerçekten ilginç...

şimdi altyazı var da ne işe yarıo pardon !! çeviri önce konusma sonra..konusma önce çeviri sonra..allak bullak yaa..yakıştı mıııı?????

4. bölümün çevirisi hala gelmedi çıldırdım başka yerden izlemeyim diyorum insana başka fırsat bırakmıyosunuz bence diziyi unuttunuz. heey better call saulun 4.bölümünü çevirin yeter

konuya abone kullanıcılar 9

Yukarı Çık